Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sis noms caleros entre els premiats al 17è Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre

30 . Gen, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2022 reproduccions
Aquest passat dissabte, 28 de gener, al Centre d'Interpretació de la Pesca va ser l'escenari del lliurament dels premis del 17è Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre, que impulsen les àrees de turisme de l'Ametlla de Mar i Deltebre. En total, en aquesta edició, s'hi van presentar 51 participants amb 165 fotografies.

Els premiats amb la millor fotografia realitzada a l'Ametlla de Mar són, en primer lloc Maria Isabel Perez amb ‘La Farola', en segon Fidel Margalef amb ‘Espectadors' i en tercer Abel Borràs amb ‘The Ghost Ship'. En el cas de Deltebre, el primer lloc és ‘Persistens' de Jordi Canalda, el segon ‘Cel i Sorra' de Juli Garcia' i el tercer per ‘El pont de nit' de Lluís de Haro.

Aquests premis estant dotats amb 400 € pel primer premi, 250 € pel segon i 175 € pel tercer. Pel que fa als premis locals d'ambdós municipis, premiats amb 250 €, de l'Ametlla de Mar la fotografia guanyadora és la de Montserrat Margalef, titulada ‘Oh, gavina voladora', i respecte a Deltebre el premi és per ‘Albada tranquil·la a la badia del Fangar' d'Agustí Descàrrega.

Una altra de les categories és el Premi Terres de l'Ebre, que premia les millors fotografies realitzades al territori. El primer premi és ‘Cremant el Rastoll' de Jaume Charles, el segon ‘Arrastre' de Lluis Vidal i el tercer ‘Mariscador' de Francesc Sanz. Els guanyadors han estat premiats amb 400 €, 250 € i 175 €, respectivament.

El premi destinat a la millor fotografia en blanc i negre, dotat amb 300 €, és per ‘Els guardians de la boira' de Joan Maria Ventura. I el de creativitat, que permet manipulació digital, també dotat amb 300 €, és per ‘Agró Blanc' de Júlia Silva.

Enguany el jurat va decidir un empat en el premi de gastronomia, amb 150 € per cadascun dels premiats, a les fotografies de ‘Pesca de Llum' de Xavier Solé i ‘Tres en ratlla' de Miquel Planells. En total, hi ha sis caleros premiats en aquesta edició però n'hi ha molts més que van participar.

«Crec que l'èxit del concurs està en la riquesa paisatgística que té La Cala, Deltebre i les Terres de l'Ebre. Aquesta varietat de contrastos, de platges, de cales, dels arrossars, del riu, de la muntanya, dels Ports... Els participants venen a les nostres terres i queden meravellats dels nostres paisatges» destaca Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar.

L'exposició del 17è Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre, amb les obres premiades i finalistes, es podrà visitar al Centre d'Interpretació de la Pesca del 3 al 5 de febrer. Els dies 3 i 4 de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h, i el dia 5 de 10.00 a 13.00 h. Posteriorment, s'exposaran a Deltebre durant la celebració de Delta Fira.


respostes a "Sis noms caleros entre els premiats al 17è Conc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 453,28 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 88
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007