Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Patxanga

10 . Gen, 2011 a les 11:45
1785 reproduccions
El programa de la Patxanga d'avui tracta sobre la derrota de la Cala al derbi contra el Perelló i com sempre del Barça, Mourinho i la Oilota d'Or.


respostes a "La Patxanga"

jboyer
10 . Gen, 2011 a les 10:58

Bon dia estic indignat amb la patxanga del dilluns resumi un partit de futbol "derby" amb una jugada puntual la qual yo no vaig beure pero si va exsistir tampoc la vull justificar, es una mica depriment pels oyents, hem de pensar que a part de ser entrenador d'un equip esteu en una radio on us escolta molta gent, i tot tot lo que heu dit no s'ajusta a la realitat. y si jugar a futbol es que Tono peguia pilotades de detras estire d'acord pero si es una altra cosa no. Resumin estic indignat pel que heu dit, del Perello, pareix que hagueu anat a la guerra i yo vaig estar al camp i d'aixo res de res. Tambe vull sortir en defensa del nostre capita, que es una gran persona i molt bon futbolista. Hem de ser mes humils i reconeixer la derrota. Sincerament lo pitjor programa que heu fet mai.
Salut. (Molinos)

PITECTO
11 . Gen, 2011 a les 12:18

Bon dia Molinos,
Jo t'accepto totes les opinions que vulguis, que peguem pilotades del darrera, que no sabem jugar tant com el perelló, lo que tu vulguis, però que jo no sóc humil no t'ho accepto. Que sàpigues que vaig felecitar al vostre entrenador, al vostre president, als vostres directius i a tu no perquè no et vaig veure. Si no tinguessis tant poca memòria pel que vols hauries de dir que l'any passat quan vau guanyar al camp de La Cala et vaig trucar per felicitar-te perquè havies marxat i estaves dalt de l'autocar i pel que fa al teu capità el pots defensar el que vulguis, però jo tinc molt clar el que va passar.
Salut (pitecto)

miki
12 . Gen, 2011 a les 00:02

MIKI:
NO HEM VOLDRIA EQUIVOCAR PERO TOTES LES CATEGORIES DE FUTBOL BASE HAN GUANYAT AL PERELLO A LA VINYETA, ESTA TEMPORADA I EL PRIMER EQUIP VA ESTAR BEN APROP DE NO PERDRE, COM AFICIONAT DE LA CALA MOLT ORGULLOS DEL MEU EQUIP QUE ESTA SEGON AMB UNA PLANTILLA DE LA CASA I GENT MOLT JOVE AMB MOLTES GANES QUE CADA SETMANA HENS DONEN ALEGRIES INCLOS ESTA SEMANA PERDENT VAN TREURE L´ORGULL PER REMONTAR EL PARTIT, FELIÇITA AL PERELLO, PERO PENSEM QUE ALOMILLOR A LA TORNADA ELLS ESTARAN JUGANTSE EL DESCENS AL NOSTRE CAMP!!

gerrard gerrard
12 . Gen, 2011 a les 14:25

cartera contra cantera.
A la cala volem una maneta!!

gerrard gerrard
12 . Gen, 2011 a les 14:45

gweeellarato!!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 593,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007