Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar no acollirà el Deltasound

05 . Ago, 2011 a les 09:38
per gfigueres a L'Entrevista
1642 reproduccions
Després d'analitzar l'estudi d'autoprotecció que els organitzadors del macrofestival, Deltasound, volien fer als terrenys al costat de la Discoteca Blau; l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar no donarà el vist-i-plau. Des del consistori és considera un inconvenient per la seguretat dels assistents el fet que el festival es situï vora la carretera N-340. A més, caldria acordar amb el Ministeri de Foment, ja que aquesta infraestructura forma part de les seves competències, quines són les mesures de seguretat idònies que s'haurien d'aplicar. Per tant, per una qüestió de terminis seria inviable tenir el pla d'autoprotecció a punt.

A tot això l'Ajuntament vol aclarir que en cap cas va garantir a l'empresa organitzadora la viabilitat del projecte i tampoc va autoritzar la divulgació i publicitat de l'esdeveniment, almenys fins tenir els informes tècnics preceptius per poder prendre una decisió, fet que no s'ha produït fins aquest mateix matí.

Una vegada analitzats els informes tècnics, l'equip de govern de l'Ajuntament no creu oportú recolzar aquesta iniciativa en la data i el lloc proposat.


respostes a "L'Ametlla de Mar no acollirà el Deltasound"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007