Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festa Marina Sant Jordi

13 . Ago, 2015 a les 15:01
per fcallau a La notícia del dia
1462 reproduccions
Marina Sant Jordi clou les activitats festives
La passejada ecològica, recollida d'escombraries escampades per la urbanització, continua essent una de les activitats més participatives.

La Urbanització Marina Sant Jordi clourà aquest dissabte dia 15 d'agost una setmana d'activitats festives , amb un sopar de germanor i una sessió de ball a la zona de les palmeres.
Campionats esportius de futbol sala i bàsquet, jocs tradicionals, activitats físiques com el pilates a la platja, o un concurs de cuina per a petits al més pur estil Masterchef, han donat als veïns l'oportunitat de relacionar-se i compartir grans moments.
Segons explica Pepa Martín, presidenta de l'Associació de Veïns de Marina Sant Jordi, "la nostra urbanització està constituïda en vuit illes i havia arribat el moment en què cada illa feia els seus grups. Llavors vam veure que la manera d'interrelacionar a tots els veïns era fent activitats que fossin comunes a tots. Cada vegada és més maco poder gaudir d'aquests dies i del nostre entorn".
Una de les activitats que compta amb més participació és la passejada ecològica, activitat que es va instaurar just en el moment de crear-se l'associació veïnal i que cada any, amb la participació de famílies senceres, consisteix en recollir en contenidors escombraries abandonades en diferents indrets de la urbanització i de les platges de la zona.


respostes a "Festa Marina Sant Jordi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 94
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007