Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Passejada Ecològica 2010 a Marina Sant Jordi

24 . Ago, 2010 a les 14:24 | 00:02:15
per gfigueres a La notícia del dia
2217 reproduccions
Sota el lema "Marina Sant Jordi sempre neta", l'associació de veïns d'aquesta urbanització de l'Ametlla de Mar va organitzar divendres 20 d'agost la Passejada Ecològica 2010 que va consistir en recollir brossa i netejar els carrers i espais de la mateixa. Aquesta iniciativa va néixer amb l'objectiu de crear una major cultura cívica i un nivell més ampli de consciència envers el medi ambient entre els residents i les persones que visiten aquest espai. Des de l'associació de veïns de Marina Sant Jordi s'espera que a través d'iniciatives com aquesta poc a poc es vagi treballant plegats pel bon manteniment de la urbanització.

Programa de la jornada
El programa per aquesta jornada va començar amb la concentració a les palmeres del final del carrer Jaume I el Conqueridor on es van formar els equips, es van planificar els recorreguts i es van lliurar els estris necessaris per a la recollida. Una hora després, es va dur a terme la passejada ecològica pels carrers. I, quan tot va acabar, es va realitzar una valoració de la feina feta i es va procedir al repartiment de premis per als campions de la neteja. Finalment, va tenir lloc un berenar per a tots els assistents. Pepa Martín, presidenta de l'associació de veïns de Marina Sant Jordi, ens explicava que "hem organitzat aquesta passejada ecològica per recollir totes les deixalles que puguin haver-hi i conscienciar així tan a grans com a petits que tan important és que l'ajuntament mantingui net el nostre entorn com que nosaltres siguem prou responsables i també ho fessin".

De creació recent
L'associació de veïns Marina Sant Jordi és de creació recent. De fet, es va constituir el 16 de març d'aquest any. Marina Sant Jordi està distribuïda en vuit illes. Cada illa té la seva pròpia comunitat de veïns. De moment l'associació ja compta amb l'adhesió de quatre illes i, a més, ja té 53 socis a títol individual. La urbanització té un total de 490 vivendes la majoria de les quals són segones residències.


respostes a "Passejada Ecològica 2010 a Marina Sant Jordi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007