Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tancament seminari CIP

15 . Set, 2014 a les 12:02
per otomas a Ajuntament
2449 reproduccions
El Centre d'Interpretació de la Pesca, a l'Ametlla de Mar, va acollir aquest dilluns, 15 de setembre, el tancament del Seminari de suport a la creació i a la comercialització de productes turístics dins els Seminaris Baix Ebre Avant. En aquest cas, hi han participat 25 empreses del Territori. Els Seminaris Baix Ebre Avant, de diverses matèries, han tingut lloc durant dos anys, i els ha impulsat el Consell Comarcal del Baix Ebre. Aquesta iniciativa és subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte "Treball a les 7 comarques" i  compta amb el finançament del Servei Públic d'Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.  A través del projecte "Treballa a les 7 comarques", el Govern de la Generalitat va seleccionar set comarques catalanes que es caracteritzen per tenir un menor dinamisme econòmic o especialment despoblades del territori català i que són l'Anoia, el Baix Ebre, el Montsià, el Pallars Jussà, la Ribera d'Ebre, el Ripollès i la Terra Alta.
A L'acte de clausura va assistir Joan Aregio, Secretari d'Ocupació de Relacions Laborals del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat que va subratllar el potencial del Baix Ebre per créixer. "Si agafem les dades de la comarca veiem que la contractació, en relació a Catalunya, en el món del turisme representa 1%. Això vol dir que amb la potencialitat que té aquesta comarca i aquest entorn perfectament podem treballar amb l'objectiu d'elevar aquest percentatge. En definitiva la creació de més empreses i més llocs de treball que en definitiva l'objectiu de totes aquestes polítiques de desenvolupament econòmic".
"Nosaltres des del Consell Comarcal del Baix Ebre hem engegat el projecte Baix Ebre Avant. El que busca és la musculatura de totes les empreses del sector turístic i del sector agroalimentari. Aquest dilluns hem fet la cloenda del tercer seminari sobre creació de producte turístic en el qual han participat 25 empreses i que millor que fer-ho en una població de tant potencial turístic com l'Ametlla de Mar", afirma el President del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler.
Per la seva part, l'alcalde de l'Ametlla de Mar va subratllar la importància d'iniciatives com aquesta. "Aquestes iniciatives de suport a l'empresa privada, aquests projectes de treball público-privat impulsat des del Departament d'Ocupació de  la Generalitat i el Consell Comarcal del Baix Ebre són importantíssimes. Ara més que mai hem de fer pinya i oferir un bon servei, un bon producte des del Territori".
Aquests seminaris s'emmarquen en  l'objectiu del Govern de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que estableix el Pla de Govern 2011-2014, d'intervenir d'una manera prioritària en aquelles comarques que tenen una major necessitat de reactivació econòmica amb l'objectiu d'estimular-hi la creació d'activitat econòmica i la generació d'ocupació mitjançant el suport al teixit productiu i a les persones desocupades de manera que sigui possible desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població al Territori.respostes a "Tancament seminari CIP"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 46
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007