Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'estació de l'Ametlla de Mar compta amb dos ascensors que comuniquen les andanes

30 . Nov, 2012 a les 14:38
per gfigueres a La notícia del dia
2162 reproduccions
L'estació de ferrocarril de l'Ametlla de Mar, des d'aquest mes de desembre, disposa de dos ascensors que comuniquen les andanes. Aquesta actuació, juntament amb l'adequació de les escales que donen accés al pas subterrani, i la col·locació de la doble barana, a la rampa ja existent, milloren l'accessibilitat de l'estació per a persones amb dificultat de mobilitat. I és que Adif ha invertit 173.852,97 euros en aquestes obres de millora de l'estació en les quals s'ha aprofitat, també, per ampliar les marquesines i repintar les bandes de proximitat.

"Aquestes obres que han tingut un pressupost de 173.000 euros tenen com objectiu adequar l'estació als usuaris perquè tinguin un millor accés i seguretat al servei" remarca Verònica Fernández, Tècnica de Comunicació d'Adif.

Per la seva part Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar subratlla que "aquestes actuacions a l'estació suposen importants millores en l'accessibilitat de l'estació que eren molt necessàries. Agrair el treball de tothom que ho ha fet possible".

Aquestes accions responen a una demanda ciutadana impulsada pel president de l'Associació Sense Barreres de l'Ametlla de Mar, Carlos Busquets i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. I és que des del consistori calero s'ha treballat per buscar complicitats institucionals per tal que aquestes millores fossin una realitat el més aviat possible. Mostra d'aquesta implicació va ser la reunió de l'alcalde del municipi, Andreu Martí amb Enric Ticó, President de Ferrocarrils de la Generalitat, l'abril de l'any passat.


respostes a "L'estació de l'Ametlla de Mar compta amb dos as..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 126,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007