Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Futbol Platja

23 . Jul, 2015 a les 14:26
per fcallau a La notícia del dia
1603 reproduccions
Pixavaques tornarà a acollir aquest cap de setmana l'Open de Futbol Platja Sènior
117 jugadors repartits en 11 equips lluitaran pels 800 euros € i el sopar que hi ha de premi pels guanyadors.

Aquest divendres dia 24 de juliol i el dissabte dia 25, la platja de Pixavaques serà l'escenari del 17è Torneig Open de Futbol Platja de categoria sènior, una activitat que torna al calendari estiuenc després que l'any passat es deixés d'organitzar per part de l'Àrea Municipal d'Esports.
En aquesta ocasió, els organitzadors, la Secció Esportiva de la SCER de l'Ametlla de Mar, han previst uns premis atractius i alguns canvis en les normes de joc que donaran més al·licients a la competició.
La inscripció s'ha tancat amb 11 equips i un total de 117 jugadors que competiran pels tres primers premis, 800 euros i sopar pels guanyadors, 400 euros pels finalistes i 120 euros €o l'equivalent a la inscripció de 10 € per jugador, al tercer classificat.
Divendres la competició s'iniciarà a les 8 del vespre, i dissabte es jugarà a partir de les 10 del matí i en franges de tarda i nit, ja que la final està prevista a la 1:30 de la matinada.
Una de les novetats de la normativa serà que aquest any totes les faltes seran obertes i sense barrera i les haurà de llençar el jugador que ha rebut la falta. Segons Ignasi Llorens, membre de l'organització, "el principal canvi serà que fins ara les faltes no eren obertes fins a la tercera falta i ara ho farem com es juga a l'Ampolla, i així totes les faltes seran obertes. A més se sancionaran més durament els mals comportaments i agressions, tant a jugadors com a àrbitres".
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha  fet millores a la zona que ocuparà el terreny de joc, donat que durant el transcurs del torneig júnior del passat cap de setmana es van poder comprovar algunes mancances amb la sorra.


respostes a "Futbol Platja"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007