Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

JPQ s'imposa a la final de l'Open de Futbol Platja

26 . Jul, 2016 a les 14:40
per drodriguez a La notícia del dia
1796 reproduccions
L'equip JPQ es va imposar en el 18è torneig Open de Futbol Platja, que va tenir lloc el passat cap de setmana a la platja de Pixavaques, i ho va fer per 7 a 4 davant de l'equip Soctonto. A la final de consolació, el Xiprer es va assegurar la tercera posició davant dels Gremlins. El guanyador es va emportar 800 € de premi, a més d'un sopar i l'accés a una atracció turística. El finalista i el tercer es van emportar 400 € i 120 € –la quota d'inscripció– respectivament. A més, Erik Devadip José es va emportar dos trofeus al jugador més regular i porter menys golejat, mentre que Javi Margalef va endur-se el trofeu al màxim golejador.

L'Open de Futbol Platja està organitzat pels membres de la Secció Esportiva de la SCER de l'Ametlla de Mar –a títol individual– i aquest any va comptar amb la participació de 8 equips, tot i que va patir l'abandonament d'un equip de l'Ampolla abans de finalitzar la competició. «Estem contents perquè els equips del poble van respondre molt bé i els jugadors cada vegada són més joves. A veure si l'any que ve podem complir el nostre objectiu d'arribar als 12 equips» explica Ignasi Llorens, membre de la Secció Esportiva de la SCER de l'Ametlla de Mar.

La platja de Pixavaques va registrar un gran ambient durant els dies de torneig, amb l'atractiu afegit que suposen els partits que es juguen en horari nocturn. La final es va jugar dissabte a partir de les 2 de la matinada. El torneig va començar divendres al vespre, tot i que la pluja va obligar a l'ajornament d'alguns partits els quals es van reprogramar durant el migdia de dissabte. «Una llàstima» diu Llorens, donat que «la sorra cremava molt, però els equips van estar d'acord».

D'altra banda, els organitzadors es plantegen avançar la data de celebració del torneig amb l'objectiu d'afavorir la inscripció.


respostes a "JPQ s'imposa a la final de l'Open de Futbol Pla..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 285
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007