Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar manté el lideratge en reciclatge a les Terres de l'Ebre

20 . Jul, 2015 a les 13:22
per otomas a Ajuntament
1946 reproduccions
L'Ametlla de Mar manté el seu lideratge en el reciclatge a les Terres de l'Ebre. Així es desprèn de les dades de l'últim balanç elaborat per l'Agència de Recollida de Residus de Catalunya, corresponent al 2014. I és que dins dels municipis majors de 2.200 habitants l'Ametlla es situa en molt bona situació amb un total de recollida selectiva  de 4.604,56 kg, que es tradueix en 630,50 kg per habitant any. Unes dades que representen un 62,3% de recollida. Molt per sobre de la mitjana catalana que es situa en el 38%.  Així, a nivell global les xifres manifesten un lleuger augment del 2,8% respecte al 2013.
Maria Marsal, regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar : "estem satisfets en obtenir aquest resultats en matèria de reciclatge a nivell territorial. Per tant, hem de felicitar a tots aquells que ho fan possible amb el reciclatge dia a dia. D'altra banda, també hem detectat algunes accions incíviques que cal millorar. De moment ampliarem la informació al respecte i esperem que no sigui necessari multar a ningú".
La regidora de Medi Ambient també ha aprofitat per informar que ben aviat es col·locaran uns contenidors de recollida específica d'oli.
De fet, si agafem com a referència les dades d'altres municipis del Territori trobem, per exemple l'Aldea amb un 47% , Tortosa amb 24,76%, Sant Carles de la Ràpita amb un 49,16% i el Perelló amb un 44,41%. En canvi, molt bons resultats també de l'Ampolla que també supera el 60%.
Cal tenir en compte però que el Camp i l'Ebre són líders en reciclatge a Catalunya. I és que una de les comarques més ben classificades és la Terra Alta, que ocupa el segon lloc d'aquesta classificació per sota d'Osona, la comarca que lidera el rànquing, amb un percentatge que voreja el 60%.


respostes a "L'Ametlla de Mar manté el lideratge en reciclat..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 800,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007