Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Renúncia paga extra

23 . Nov, 2012 a les 12:44
per otomas a La notícia del dia
1896 reproduccions
Els regidors de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar han acordat solidaritzar-se amb els treballadors municipals i han decidit deixar de percebre la paga extraordinària de Nadal. De fet, els regidors que no tenen dedicació exclusiva, i per tant, que no reben paga extra és reduiran la nòmina del desembre en un 7,1%. Aquest percentatge respon al còmput anual de la rebaixa de sou que se'ls aplicarà als treballadors. Aquesta iniciativa la realitzaran els regidors de l'equip de govern i de l'oposició.

"Tots els representants des de l'equip de govern ens hem solidaritzat amb els treballadors i renunciem a la paga de Nadal. Crec que és una manera de fer pinya en aquests moments difícils", subratlla Andreu Martí, l'alcalde de l'Ametlla de Mar.

Aquest acord dels regidors s'ha realitzat per tal de donar suport als treballadors municipals que a causa de la crisi han rebut congelacions reiterades de sou i retallades. Tot i que la decisió del govern central de treure la paga extra dels treballadors públics no inclou els càrrecs polítics.respostes a "Renúncia paga extra"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 133,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007