Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Servei Educatiu del Baix Ebre valora positivament tres activitats d'aprenentatge dels centres educatius de l'Ametlla de Mar

19 . Jul, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1426 reproduccions
El Departament d'Ensenyament impulsa la selecció i difusió de les bones pràctiques educatives, mitjançant un procés de recollida sistemàtica de les propostes que realitzen els centres. Enguany, tres activitats d'aprenentatge realitzades als centres educatius de l'Ametlla de Mar han estat valorades com a bones pràctiques.

Aquestes activitats han estat ‘Avui la ràdio la fem naltros!' i ‘L'aula verda: Taller d'aprenentatge a la Unitat de Suport a l'Educació Especial', realitzades a l'Escola Sant Jordi;  i el ‘Projecte LILA', desenvolupada a l'Institut Mare de Déu de la Candelera.

‘Avui la ràdio la fem naltros!' és una pràctica que realitzen els alumnes de quart, cinquè i sisè de primària de l'Escola a La Cala Ràdio. Durant tot un dia, i en el marc de la Setmana Cultural del centre educatiu, l'alumnat és el responsable de realitzar la programació matinal de l'emissora local.

De fet, fa tres anys que el Servei Educatiu del Baix Ebre valora positivament projectes de l'Escola. «Enguany vam presentar la bona pràctica ‘Avui la ràdio la fem naltros!' amb col·laboració de la Cala RTV. És una pràctica que ha agradat molt pel completa que és, on es treballen molts aspectes», explica la directora, Fàtima Garcia.

‘L'aula verda' també ha estat seleccionada com a bona pràctica de l'Escola Sant Jordi, en la que es treballa el reciclatge, la reutilització del rebuig i la construcció d'un hort escolar. El tercer dels projectes valorats com a bona pràctica ha estat ‘Projecte LILA', de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.

El professor responsable d'aquest programa, Fermi Santamaria, comenta que «es tractava de treballar un tema ampli, tant pel color, com per les sigles o els pronoms febles. Buscàvem estimular la imaginació dels alumnes i promoure la cohesió. Això va culminar en un acte final on els millors racons liles de cada classe s'exposaven a tot l'institut».respostes a "El Servei Educatiu del Baix Ebre valora positiv..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 484,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 149
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007