Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Plataforma Calera presenta el seu projecte de poble

18 . Mai, 2015 a les 16:06
2095 reproduccions
Divendres a la nit va tenir lloc el primer acte electoral d'aquesta campanya de la Plataforma Calera, candidatura formada per una bona part dels membres que al llarg d'aquesta legislatura, han encapçalat el Grup Municipal del Partit Popular.
Repeteixen el tres primers membres de la formació, Joan Font com a cap de llista, Marta Font i Gemma Margalef, incorporant de numero 4 a Palma Abàs, en el 5 a Domènech Duran, el 6 és per a Genís Boyer i el 7 per a Joan Brull.
Joan Font va presentar un programa amb 72 propostes entre les que no s'hi inclouen grans obres, però sí, tal com va dir servei a les persones, participació ciutadana, transparència, honradesa i responsabilitat i igualtat d'oportunitats.
Entre les prioritats de la Plataforma Calera, si governa, es destaca la reducció d'un deute que va quantificar en 37 Milions d'euros. Font també explicà que des de la seva formació es demanaria "una auditoria de La Cala Gestió i renegociar els acords del Parc del Bon Repòs amb la família Vila". L'alcaldable de Plataforma Calera  també va anunciar "converses per aturar indemnitzacions milionàries de l'ajuntament en alguns contenciosos administratius perduts en afers urbanístics".
Font va prometre que si surt elegit alcalde, no cobrarà cap sou i destinarà els diners a despesa social, congelarà els impostos i reconduirà el rebut de l'aigua al cobrament trimestral, a més, d'obrir l'ajuntament al públic els dissabtes al matí.
Segons Font, aquesta es la ultima vegada que es presenta a unes eleccions municipals.


respostes a "Plataforma Calera presenta el seu projecte de p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007