Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Balfegó obté un dels premis de Alimentos España del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

10 . Abr, 2015 a les 14:17
per gfigueres a Ajuntament
1196 reproduccions
El Grup Balfegó ha estat reconegut amb uns dels premis "Alimentos de España", a la categoria de Producció de Pesca i Aqüicultura que concedeix anualment el Ministeri d'Agricultura, d'Alimentació i Medi Ambient. Aquests premis reconeixen la tasca desenvolupada per empreses, organitzacions i professionals  que aposten per la producció, oferta i divulgació dels aliments espanyols de qualitat, així com el desenvolupament dels sector agroalimentari del nostre país.
El jurat ha valorat l'aposta estratègica de la companyia per la pesca i l'aqüicultura sostenible i responsable. També ha valorat positivament  la transparència, i la inversió continuada en I D i, l'alta qualitat del producte, i els resultats dels seus plans d'internacionalització. I és que la companyia ha passat a dependre de les exportacions a Japó en un 95% a només un 65%. Actualment Grup Balfegó exporta tonyina roja, a més de 20 països, com EUA, Colombia, Corea, Tailandia, entre d'altres.

En aquesta edició dels premis Alimentos de España, el jurat també ha guardonat a Grefusa, Restaurant Catering, Bodegas Robles, Interporc, així com a RTVE, i al periodista Vidal Maté, per la seva tasca de difusió dels aliments produïts a Espanya.


respostes a "El Grup Balfegó obté un dels premis de Alimento..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 109,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007