Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Balfegó obté un dels premis de Alimentos España del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

10 . Abr, 2015 a les 14:17
per gfigueres a Ajuntament
2076 reproduccions
El Grup Balfegó ha estat reconegut amb uns dels premis "Alimentos de España", a la categoria de Producció de Pesca i Aqüicultura que concedeix anualment el Ministeri d'Agricultura, d'Alimentació i Medi Ambient. Aquests premis reconeixen la tasca desenvolupada per empreses, organitzacions i professionals  que aposten per la producció, oferta i divulgació dels aliments espanyols de qualitat, així com el desenvolupament dels sector agroalimentari del nostre país.
El jurat ha valorat l'aposta estratègica de la companyia per la pesca i l'aqüicultura sostenible i responsable. També ha valorat positivament  la transparència, i la inversió continuada en I D i, l'alta qualitat del producte, i els resultats dels seus plans d'internacionalització. I és que la companyia ha passat a dependre de les exportacions a Japó en un 95% a només un 65%. Actualment Grup Balfegó exporta tonyina roja, a més de 20 països, com EUA, Colombia, Corea, Tailandia, entre d'altres.

En aquesta edició dels premis Alimentos de España, el jurat també ha guardonat a Grefusa, Restaurant Catering, Bodegas Robles, Interporc, així com a RTVE, i al periodista Vidal Maté, per la seva tasca de difusió dels aliments produïts a Espanya.


respostes a "El Grup Balfegó obté un dels premis de Alimento..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 660,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 84
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007