Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tret de sortida de mitja veda

20 . Ago, 2014 a les 14:17
per otomas a La notícia del dia
2129 reproduccions
La Societat de Caçadors de l'Ametlla de Mar ha iniciat el període de mitja veda aquest 15 d'agost. "Una modalitat en la qual es pot caçar el colom, el tudor, la tórtora, i l'excepcionalitat de la tórtora turca, per  a la qual es necessita un permís especial", subratlla Albert Bouzas, President de la Societat de Caçadors La Cala. Això sí, a lloc fixe i sense gos. La possibilitat de caçar aquestes espècies cinegètiques es repetirà el 24 d'agost, el 31, del mateix mes, i el 7 de setembre.  Recordar que la caça major s'obre el primer diumenge de setembre, i la caça menor, el conill i la perdiu, a partir del 12 d'octubre.
Per tal de poder iniciar aquesta mitja veda a partir del 14 d'agost la Societat va començar a fer els deures i recollir la documentació de tots els caçadors interessats en participar-hi. I és que prop de 270 caçadors formen part de la Societat de Caça de la Cala, i per tant de moment, tot i la crisi, l'entitat compta amb un nombre similar de socis que en temporades anteriors. Això sí, segons Albert Bouzas, President de l'entitat, han augmentat el nombre d'excedències. És a dir, hi ha socis que durant dos anys poden fer una parada com a caçadors i paguen un mínim de manteniment.
D'altra banda, una de les tasques que realitza la Societat de Caçadors és el manteniment del coto, que consisteix sobretot en netejar i omplir les basses d'aigua. El coto de caça de l'Ametlla de Mar compta amb 4.500 hectàrees i des de la societat s'intenta realitzar un manteniment continu. A més, el passat 17 d'agost, i igual que el proper 24 d'agost, els participants en aquesta tasca de manteniment gaudeixen de l'al·licient de l'esmorzar.


respostes a "Tret de sortida de mitja veda"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 798,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007