Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El concurs de Suquet Calero es farà el 8 de març

24 . Feb, 2015 a les 14:37
per otomas a Ajuntament
1847 reproduccions
Després que s'hagués tingut d'anul·lar la realització de la 33ª edició del Suquet Calero en el marc de les festes majors  de la Candelera, ara, des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i, en concret, de la Regidoria de Festes, s'ha decidit recuperar-lo. Així el dia 8 de març a la plaça Joan  Miró tindrà lloc la nova edició d'aquest concurs culinari tant calero. De fet, aquest any s'ha canviat la ubicació  perquè des de consistori s'ha considerat un indret més adient. Remarcar també que s'ha escollit el 8 de març per tal de donar-li un marc gastronòmic com són les II Jornades Gastronòmiques de la Galera.
"Creiem que era necessari recuperar aquest concurs tant emblemàtic. És una llàstima que no es pogués fer. Hi havia ja molta gent inscrita i per tant hem decidit que es faci el proper 8 de març. Esperem que s'animi més gent a participar-hi", explica Eva del Amo, la Regidora Festes, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
A partir de les 11 del matí hi haurà el primer torn i a les 12.15 el segon. El jurat haurà de decidir quins són els millors suquets mereixedors dels sis premis de 120 euros.
Des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament, Eva del Amo ha fet una crida a la participació ja que poden competir al concurs fins una quarantena de cuiners i encara hi ha temps per inscriure's. De fet, les inscripcions estan obertes fins al 4 de març a l'oficina de festes al segon pis de la Casa de la Vila.respostes a "El concurs de Suquet Calero es farà el 8 de mar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 58
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007