Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concurs Instagram i Facebook

03 . Oct, 2014 a les 13:25
per otomas a Ajuntament
2726 reproduccions
Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de  l'Ametlla de Mar ha començat un concurs a través de les xarxes socials d'Instagram i Facebook per tal d'agrair als seus seguidors tot el seu suport.  Des de  Turisme, de l'1 d'octubre al 30 d'abril, amb el concurs  #AMETLLADEMARLIKESYOU s'escollirà una foto diària des d'Instagram i es publicarà a Facebook per tal que els seguidors de la pàgina la puguin votar i compartir. Es premiaran les fotos amb més "m'agrada" i se sortejaran premis entre els qui posin m'agrada i les comparteixin des de Facebook. " La idea va sorgir des de l'Àrea de Turisme pensant com podíem agrair a tots aquells que participen a les diferents xarxes que ens segueixen , comenten, comparteixen els nostres continguts. Gràcies a aquests usuaris ens promocionem arreu del món. A més, vull agrair a les empreses i entitats que ens han ofert la seva col·laboració el seu compromís", explica Damià Llaó Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
A més, cada mes tindrà una temàtica determinada octubre, gastronomia, novembre, natura i paisatge, desembre, racons de la Cala, gener, tipisme mariner, febrer, festes i tradicions, març, activitats i vida, i s'acabarà amb abril, costa i platges.
Entre els participaran es sortejaran 49 caps de setmana al municipi que inclouran allotjament, activitat i obsequi gastronòmic. Així, en concret es sortejaran tres caps de setmana mensuals a les tres fotos que obtinguin més m'agrada a Facebook . A més, dos caps de setmana mensuals entre els m'agrada de la foto més votada. I, finalment, dos caps de setmana mensuals entre els que comparteixin la foto més votada.
Les fotografies a Instagram hauran d'estar etiquetades amb el #AMETLLADEMAR. A més, des de l'Àrea de Turisme es subratlla que també es tindran en compte les imatges dels usuaris penjades amb anterioritat dins l'any que vulguin participar en el concurs. Cada foto es podrà votar i/o compartir fins el 15 del mes següent, i el dia 16 de cada mes es sabrà els guanyadors del mes anterior. Cada participant només podrà guanyar un cap de setmana. Tota la informació es pot trobar a www.visitametllademar.com.

Empreses i entitats col·laboradores
Allotjaments: Hotel Ametlla Mar, Càmping Ametlla, Càmping Nàutic, Villas Nova Ametlla, Villas Dorada, Port Calafat, Hotel l'Alguer, Hotel del Port. Activitats: Tunatour del Grup Balfegó, Ametlla Diving Top Fisher, Plàncton divulga; Subkro. Ametlla Charter, Naturbike La Cala. Regals gastronòmics: Mel Germans Sancho, Formatgeria Punta Calda, Cooperativa Agrària,
Ecomuseu del Vi , Restaurants del Club de Gastronomia de l'Ametlla de Mar.respostes a "Concurs Instagram i Facebook"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,60 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007