Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El sector de la restauració de l'Ametlla de Mar es perfecciona a l'Escola d'Hoteleria de Cambrils

28 . Mar, 2014 a les 13:49
per gfigueres a La notícia del dia
3243 reproduccions
Del 13 al 31 de març representants del sector de la restauració de l'Ametlla de Mar estan realitzant un curs de perfeccionament en cuina i sala a l'Escola d'Hoteleria de Cambril. Aquests curs impulsat des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla té com objectiu dotar als restaurants de l'Ametlla de Mar i els professionals que hi treballen d'uns estàndards de qualitat que ajudin a consolidar l'Ametlla de Mar com a destí gastronòmic. A cuina els professors Xavier Infantes i Carles Enric Frago són els encarregats d'impartir les classes. A sala l'encarregat de donar aquesta formació tècnica als cambrers és el professor Vicente Macheño.
" El nostre objectiu és treballar perquè l'Ametlla de Mar sigui un destí gastronòmic de molta qualitat i el poder comptar amb la col·laboració d'aquesta Escola d'Hoteleria de referència al Territori és un luxe", subratlla Damià Llaó és el Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
Per la seva part, Josep Margalef com a Xef del Restaurant del Molí dels Avis i membre del Club de la Gastronomia afirma que "aquest curs és molt profitós perquè t'ajuda a aprendre noves receptes i posar en valor els productes locals".
De fet, és el segon any que es realitza un curs amb col·laboració de l'Escola d'Hoteleria, l'any passat coincidint amb l'impuls de les rutes de tapes a la localitat es va realitzar un curs en aquesta direcció a Cambrils.


respostes a "El sector de la restauració de l'Ametlla de Mar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 146
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007