Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El CAP de l'Ametlla de Mar s'especialitza en combatre el dolor

18 . Feb, 2015 a les 13:55
per otomas a Ajuntament
2045 reproduccions
A partir de l'11 de març els metges i infermeres del CAP de l'Ametlla de Mar, assessorats per la Unitat del Dolor de l'Hospital Verge de la Cinta, iniciaran la formació en aquesta matèria. L'objectiu és realitzar una derivació a l'especialista més eficient i així reduir les llistes d'espera, evitar trasllats innecessaris dels pacients, i de retruc millorar els resultats.
"L'Ametlla de Mar es troba a mig camí entre Tortosa i Tarragona, i per tant lluny de tot arreu. Per aquest motiu els professionals de l'Ametlla de Mar han d'estar formats per donar una atenció més eficient als pacients. Aquesta és al raó perquè engeguem aquest projecte amb col·laboració amb la Unitat del Dolor de l'Hospital Verge de la Cinta", explica Manolo Madueño, Cap del Centre d'Atenció Primària de l'Ametlla de Mar.
D'altra banda, el Conseller de Salut, Boi i Ruiz explicava les avantatges que suposarà pes pacients de l'Ametlla de Mar aquesta formació dels professionals del CAP: "el CAP de l'Ametlla de Mar és un dels centres amb millors resultats de Catalunya.  Aquesta nova iniciativa de treball conjunt amb la Unitat del Dolor permetrà evitar trasllats innecessaris dels pacients i derivar-los d'una manera més àgil i eficient".
Altres novetats del CAP recents han estat dos canvis de metges. Així s'han incorporat  a l'equip de l'Ametlla de Mar Marianna Darvari i la pediatra Irenne Insausti.  La Dr. Insausti passa consulta diària menys els dimecres que visita de tarda. D'altra banda, el traumatòleg Xavier Móra es jubila i, per tant, s'està buscant el relleu. De fet, aquesta setmana està prevista la reunió Dr.Xavier Móra, responsable de traumatologia a l'Hospital Verge de la Cinta, i el relleu al càrrec el Dr. Capdevila, amb el Dr. Madueño per trobar una solució.
El Dr Olguín, format amb la realització d'ecografies també es jubila després de tota una llarga trajectòria al centre de l'Ametlla de Mar i per aquest motiu s'està treballant des de l'equip del Centre d'Atenció Primària per formar el seu relleu professional.
Finalment, des del CAP de l'Ametlla de Mar es valora molt positivament el projecte Ecosentiment que permet mantenir informats als pacients a través de les noves tecnologies. De fet, aquesta iniciativa dia rere dia suma usuaris.


respostes a "El CAP de l'Ametlla de Mar s'especialitza en co..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007