Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

XXIIIe Premi de narrativa

10 . Feb, 2015 a les 13:45
per otomas a Ajuntament
2068 reproduccions
Bategant, una obra amb personatges senzills i intimistes que s'entrellacen per explicar-nos la seva intensa existència és l'obra que ha seduït al jurat del XXIIIè Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar.  I és que entre les 16 obres presentades d'arreu de Catalunya ha estat l'obra d'Alba Dalmau la que ha captivat al jurat. L'autora, barcelonina, de 27 anys, compta amb una àmplia experiència literària i passió per l'escriptura. El 2011 va guanyar el premi Recull de Blanes amb la novel·la "Vonlenska", editada per Pagès Editors. Aquest mateix any se'n va anar a viure als Estats Units (Nova York) durant dos anys i mig, on va escriure –literalment, en diverses cafeteries de Brooklyn- Bategant. "Tenia ganes d'escriure una novel·la amb acció però també amb personatges senzills, intimistes. De fet, aquests personatges es troben condicionats, tancats en si mateixos, per l'indret on viuen, i també per una data al calendari molt rellevant" subratlla Dalmau.
El premi està dotat amb 3000 euros  i la publicació per Cossetània. El lliurament es farà en el marc de la celebració de Sant Jordi a l'Ametlla de Mar, al castell com es fa habitualment.
Per la seva part, la regidora de Cultura, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Eva del Amo ha subratllat que "aquest premi consolidat és una aposta de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per la cultura i la llengua catalana".
El jurat d'aquest premi destinat a encoratjar les joves plomes, escriptors menors de 40 anys, ha estat format en aquesta edició per Joan Rebull, pintor, Marta Magrinyà, escriptora, Judit Juncosa, editorial Cossetània, Eva del Amo, regidora de Cultura. Manel Alarcón, ha estat el coordinador del premi i Dani Boquera el secretari.


respostes a "XXIIIe Premi de narrativa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 77
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007