Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Anna Rubio guanyadora del XIXè premi de narrativa Vila de l'Ametlla de Mar

02 . Mai, 2011 a les 13:06 | 00:01:24
4215 reproduccions
El recull de relats de L'arbre al pinyol ha estat l'obra que ha captivat el jurat de la XIXa edició del premi de narrativa Vila de l'Ametlla de Mar. El passat dissabte, 30 d'abril, va tenir lloc el lliurament del premi a Anna Rubio, autora de l'obra, al Centre d'Interpretació de la Pesca. Un premi que ha aconseguit la participació de 25 autors. Una bona notícia pels organitzadors, els coordinadors del premi i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, després que en l'anterior edició s'hagués tingut de declarar desert.

L'autora de Silla, València, se l'ha premiat amb la publicació de l'obra per Cossetània edicions i 3.000 euros.

"La meva primera sensació ha estat d'alegria, d'il·lusió, d'emoció. Tenir un llibre escrit és una fita molt important, però quan coneixes que agafa forma de llibre i que es pot trobar a les llibreries, això no té nom. Això és el més bonic que li pot passar algú que escriu", va explicar Anna Rubio.

Rubio ja compta amb un altre llibre publicat anomenat Un fil de veu. Aquest també és un recull de relats; un format amb el qual l'autora és sent molt còmoda. I és que la guanyadora del XIXè premi de narrativa Vila de l'Ametlla de Mar va explicar que "el relat és el format que m'ha permès sentir-me segura en la literatura. He estat intentant escriure tota la vida i no he acabat de trobar una estructura i el recull de relats m'ha fet sentir-me còmoda."


respostes a "Anna Rubio guanyadora del XIXè premi de narrati..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,80 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 201
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007