Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Racó dels Joves converteix la Sala en un passatge del terror

30 . Oct, 2014 a les 14:11
per otomas a Ajuntament
2497 reproduccions
Aquest dissabte, 1 de novembre, la sala de la SCER s'omplirà de foscor, teranyines i carbasses, i és que es convertirà en un passatge del terror. Els culpables d'aquesta fresca iniciativa són els membres del Racó dels Joves. Així a partir de les cinc i mitja de la tarda fins a les nou i mitja del vespre s'obrirà una porta a la diversió i al terror a la sala de la SCER en la qual els joves de l'entitat han treballat i hi han posat la seva il·lusió, acompanyats dels seus pares, monitors i col·laboradors. "Sense l'ajuda dels pares i col·laboradors no haguéssim pogut fer-ho", explica Rut González, des del Racó dels Joves. Per la seva part, Laura Brull es mostra il·lusionada i confessa que "m'encanta el terror i em fa molta il·lusió formar part d'aquest passatge".  Manel Fortuna anima a tothom a que vagi a participar-hi: "Crec que serà molt divertit. Jo estaré amb les entrades i espero que vingui molta gent". Des del Racó dels Joves es recorda que els menors de vuit anys han d'anar acompanyats d'un adult.
Aquest divendres al matí es poden adquirir les entrades a Festes, al segon pis de la Casa de la Vila. Els preus són 3 euros, passatge més taller, i 6 euros passatge més taller i sopar. També es podran adquirir el mateix dissabte a  taquilla a la SCER.


respostes a "El Racó dels Joves converteix la Sala en un pas..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 36
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007