Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de convocatòria de la nova temporada del Racó dels Joves

03 . Oct, 2016 a les 17:30
per drodriguez a La notícia del dia
1874 reproduccions
En només unes hores s'han completat el centenar de places que enguany ofereix El Racó dels Joves. Hores abans de l'obertura de les inscripcions, a les 10.00 h del matí, diverses mares i pares ja feien cua a les portes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, fet que demostra l'èxit de convocatòria de la nova temporada de l'associació juvenil i que es consolida com una opció pels joves a partir dels 12 anys. «Els joves d'aquesta edat no tenien on anar i Racó dels Joves és una eina que els uneix» explica Vicenç Llaó, regidor de Joventut.

Donada l'alta demanda, els joves que s'inscriguin a partir d'ara passaran a una llista d'espera. «L'any passat vam estar pràcticament desbordats i enguany ho hem superat. Hem hagut de fer una limitació de 100 persones perquè, per manca d'espai, no podríem donar un bon servei. Esperem que en pròxims anys ho poguéssim solucionar» subratlla Llaó. Hi ha temps fins a l'11 d'octubre per realitzar apuntar-s'hi, de 10 h a 13 h, a la Regidoria de Joventut, al segon pis de l'Ajuntament. És necessari presentar el full d'inscripció, fotocòpia del DNI i de la targeta de la Seguretat Social, i la carta de compromís.

L'entitat realitza activitats el cap de setmana al seu local de l'Edifici Bahia Blanca. Sopars temàtics, cinefòrum, xerrades, campanyes de conscienciació social, i participar en festes populars com Nadal, Sant Jordi o la Fira Alternativa, són algunes de les activitats que es proposen. S'hi sumen una varietat de tallers de diferents temàtiques, com de fondant, de primers auxilis, de defensa personal, de reciclatge, de creació de disfresses, de maquillatge fantasia i efectes especials i la decoració interior del Passatge del Terror.

Els joves, però, també poden aportar les seves idees per ampliar l'oferta d'activitats i tallers, pensada per desenvolupar les seves inquietuds, ampliar els valors personals i culturals, i a la vegada divertir. A banda, des de l'entitat es programen diferents sortides periòdiques per realitzar activitats com circuits ‘wipeout', el patinatge sobre gel o el ‘paintball', així com sortides de cap de setmana, campaments, caminades, bicicletades, bivac o sortides d'esports d'aventura i risc.


respostes a "Èxit de convocatòria de la nova temporada del R..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 484,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007