Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'aproven modificacions puntuals d'ordenances i els preus públics de l'Escola Municipal de Música

30 . Oct, 2015 a les 14:13
per drodriguez a La notícia del dia
1797 reproduccions
Aquest dijous hi va haver sessió plenària extraordinària a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. En el ple es van aprovar la modificació puntual d'ordenances fiscals per al 2016, referents a l'impost de circulació i a la gestió de residus dels grans productors, i els preus públics de l'Escola Municipal de Música per al curs 2015-2016.

En l'àmbit de les modificacions per l'impost de vehicles, s'ha afegit una bonificació d'un 75% als vehicles amb baixes emissions de CO2, per exemple els cotxes híbrids. Al debat sobre aquesta modificació, es va qüestionar la bonificació d'un 100% que es fa als cotxes de més de 25 anys.

Respecte a la gestió de residus, que es revisen anualment, s'ha destacat la important reducció de deixalles que han realitzat els grans productors amb un 70% menys de residus. Es va apuntar també que s'informaria trimestralment als productors del volum de recollides.

Pel que fa als nous preus públics de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar s'ajustaran les quotes a cada alumne i depenent del tipus d'ensenyament que es rebi. S'apunta que la mesura permetrà racionalitzar l'endeutament del centre, fent un estalvi d'uns 17.000 € que representa un 9% del pressupost, i alhora racionalitzar el servei donat que s'estableixen uns criteris més equitatius.

Ambdós punts es van aprovar amb 7 vots a favor, de l'equip de govern i del regidor Joan Font de Plataforma Calera; i 5 abstencions del grup de Convergència i Unió. De fet, el portaveu d'aquest grup, feia referència a l'abstenció del grup perquè no havien participat en les negociacions per modificar les taxes.

En la sessió plenària també es va aprovar per unanimitat el reconeixement de compatibilitat per a l'exercici d'una segona activitat al sector públic del Sr. Sebastià Garcia Esparducer.


respostes a "S'aproven modificacions puntuals d'ordenances i..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 39
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007