Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Suma quilòmetres pel Parkinson

08 . Abr, 2011 a les 11:38
2062 reproduccions
Aquest diumenge, de 10 del matí a dues de la tarda, l'Associació del Parkinson a les Terres de l'Ebre ha organitzat una jornada solidària i esportiva al Parc Teodor Gonzàlez de Tortosa. Sota el lema "Suma quilòmetres pel Parkinson" l'Associació ha preparat activitats esportives, amb col·laboració del Club d'Atletisme de Tortosa, el Club de Rem, i altres entitats. Tots els que vulguin participar només han de recollir el dorsal al parc i fer un donatiu simbòlic d'1 euro. Els fons recollits aniran destinats a les activitats informatives i de suport que realitza l'Associació tant als afectats pel Parkinson com a les seves famílies. També, hi haurà xocolatada, contacontes i l'actuació del Moniato Xou pels més petits. No mancarà, tampoc, la música tradicional a so de dolçaina i la col·laboració de la Colla de Diables. En aquesta segona edició d'aquesta jornada solidària també col·labora l'Associació del famós joc Excalestric del Territori. Per tant, propostes tant per a grans com per a petits per a gaudir d'aquest dia.

Aquesta iniciativa també es realitza a diverses ciutats d'Espanya i del món i l'objectiu és unir-se tots per la causa i recollir fins a 40.000 quilòmetres que equivaldria a una volta al món. Una iniciativa per donar a conèixer aquesta malaltia de la qual encara hi ha molta desconeixença. "Molta gent confon la malaltia amb altres patologies neurodegeneratives. Jornades com aquestes ajuden a informar, i a aconseguir suport social", va explicar Pepa Martín, vocal de l'Associació del Parkinson a les Terres de l'Ebre.

D'altra banda, Martín, veïna de l'Ametlla de Mar, es va mostrar satisfeta per la col·laboració que ha trobat dels comerços del municipi en aquesta jornada solidària.


respostes a "Suma quilòmetres pel Parkinson"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 727,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 247
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007