Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu

12 . Gen, 2016 a les 14:19
per drodriguez a Sempre amb tu
1382 reproduccions
Segona edició del Sempre amb tu, el nou magazín dels migdies de La Cala Ràdio. Un programa que avui ha repartit 4.550 € en premis gràcies a la Campanya del Comerç Local de Nadal. Ens han acompanyat l'Eduard Font i en Lluís Àngel Flores, representants del comerç de proximitat del municipi, per fer el sorteig i alhora fer un balanç d'aquesta campanya nadalenca.

En l'informatiu destaquem la nova proposta formativa per aquest hivern al Telecentre, amb una vintena de cursos adreçats a aturats, jubilats, de formació contínua i l'aposta destacada en els tallers artesanals. També escoltarem la valoració que fan des del Grup Escènic després de la representació d'Els Pastorets al municipi.

Francesc Siuraneta, sots-inspector de la Policia Local, participa avui a l'espai de Seguretat Ciutadana, recordant els sistemes de seguretat per a infants i consells d'educació viària. I a la segona part del programa, Xavi Solé i Eli Bonfill són protagonistes del Naturalment, la secció del medi ambient del Sempre amb tu. Avui conversen sobre l'avistament d'una orca a la costa calera i del Pla Hidrològic de l'Ebre aprovat divendres pel Consell de Ministres.


respostes a "Sempre amb tu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 744,41 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007