Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

ANAV torna a contribuir en el transport escolar

20 . Mar, 2013 a les 10:42
per gfigueres a La notícia del dia
2700 reproduccions
Les famílies amb fills en edat escolar residents a les urbanitzacions de Tres Cales, Sant Jordi i Calafat veuran reduïdes les seves quotes gràcies a l'aportació d'ANAV.

Un cop més, les famílies amb fills en edat escolar de les urbanitzacions de l'Ametlla de Mar, veuran reduïda la despesa del transport escolar no obligatori, gràcies a la renovació del conveni signat entre l'Ajuntament i ANAV.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar mitjançant la regidoria d'Ensenyament, va signar a final de l'any passat un nou conveni de col·laboració amb l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs, que permetrà mantenir la subvenció al transport escolar no obligatori des de les urbanitzacions de l'Ametlla de Mar fins als centres educatius del municipi.
Aquesta col·laboració econòmica, fa possible que els pares puguin accedir a aquest transport a preus raonables, davant la impossibilitat de finançar aquest servei per part del Consell Comarcal del Baix Ebre i de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Els 25.000 euros aportats per ANAV, es  destinaran a reduir les aportacions de les famílies amb fills que necessitin d'aquest transport.
Segons M. Carme Martí, regidora d'Ensenyament, "l'elevat cost del mateix, fa inviable que ho pugui assumir l'Ajuntament. Vam buscar la col·laboració d'ANAV, empresa que sempre ha estat receptiva a aquest tipus de col·laboracions socials, i aquest any la tornarem a tenir. Els pares només hauran de pagar 60 € a l'any per a que els seus fills siguin traslladat cada dia i durant tot el curs a l'escola. Entenem que la quota no és massa gran i és una bona solució pels pares dels 122 alumnes que utilitzen el servei entre l'escola Sant Jordi i l'INS Mare de Deu de la Candelera".
La mesura afecta a les famílies de les urbanitzacions de Calafat, Sant Jordi i Tres Cales, els fills de les quals han de fer un viatge d'anada i tornada a l'Escola.
Aquesta és una col·laboració que té lloc en el marc de les actuacions que ANAV desenvolupa en el seu entorn, com a empresa operadora de la Central Nuclear Vandellòs II. D'aquesta manera col·labora amb institucions i entitats de la seva àrea d'influència que contribueixen  a la preservació del medi ambient, el desenvolapament socioeconòmic o el foment de l'activitat cultural.


respostes a "ANAV torna a contribuir en el transport escolar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007