Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gran Recapte

27 . Nov, 2014 a les 14:25
per otomas a Ajuntament
1916 reproduccions
Aquest divendres i dissabte de 09.30h del matí a 20.30h del vespre, els voluntaris de Càritas de l'Ametlla de Mar estaran al Mercadona per sumar-se a la campanya del Gran Recapte. Una campanya impulsada pel Banc d'Aliments que consisteix en la recollida d'aliments per als més necessitats. Recordar que els aliments recollits en aquest establiments revertiran en les famílies necessitades del municipi tal i com s'ha acordat un any més entre el Mercadona i Càritas.
"Els voluntaris de Càritas estarem al Mercadona recollint aliments que després també seran per les famílies de la Cala que ho necessiten. Dir  que Spar també participarà amb el Gran Recapte enviant-ho directament al Banc d'Aliments. Llavors des del Banc d'Aliments ens enviaran un percentatge del que s'ha recollit. Fem una crida per a què la gent participi en aquesta iniciativa ja que hi ha molta gent necessitada", explica Dolors Cervera, des de Càritas de l'Ametlla de Mar.
Cervera ha remarcat que es necessiten aliments bàsics com llet, oli, farina, conserves de peix, carn i verdura. A més, també fa falta sucre. I és que de pasta i arròs en tenen durant tota l'any gràcies a les ajudes europees i al Ministeri d'Agricultura.
D'altra banda, des de Càritas també s'ha recordat que es posaran les cistelles de recollida d'aliments als comerços en el marc de la campanya nadalenca de l'entitat i que els aliments recollits se sumaran als del Gran Recapte.


respostes a "Gran Recapte"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 630,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007