Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Exàmens de recuperació

02 . Set, 2014 a les 13:48
per fcallau a La notícia del dia
1622 reproduccions
Comencen els exàmens de recuperació a l'Institut Mare de Déu de la Candelera
S'espera que prop d'un 80% del centenar d'alumnes afectats acabaran aprovant les matèries pendents.

Avui comença a l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar el període de tres dies per a la realització d'exàmens de recuperació pels alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat que els van quedar matèries pendents al mes de juny.
En total, un centenar d'alumnes passaran pel centre al llarg d'aquests tres dies per mirar de recuperar les matèries pendents i poder passar de curs, un percentatge que es mou en la mitjana de la resta dels centres de Catalunya.
El sistema educatiu va recuperar els exàmens al mes de setembre fa un parell de cursos, després d'un temps en què la recuperació es feia al mes de juny. En aquest sentit, segons Xavier Sánchez, director de l'Institut, els resultats confirmen que és millor que els alumnes tinguin uns mesos per a preparar-se, "té els seus pros i contres, però les estadístiques no enganyen i al mes de setembre hi ha un 10% més d'alumnes que aproven que no pas al juny".
Amb tot, el director va recordar que l'examen no és l'únic camí per aprovar, sinó que n'hi ha d'altres com la realització de treballs pendents o feines encarregades pels professors al final de curs.
Es calcula que prop del 40% dels alumnes acaben curs amb alguna assignatura o algun treball pendent de presentar. S'espera que prop del 80% d'aquests alumnes acabin recuperant les matèries pendents i que fins un 90% ho facin amb les suficients matèries recuperades com per a passar de curs, encara que sigui amb alguna assignatura pendent, preveient que només el 10% dels alumnes que fan els exàmens de recuperació acabaran repetint curs.
Les matèries pendents més habituals són les matemàtiques i les llengües.


respostes a "Exàmens de recuperació"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007