Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

130 pilones de senyalització ajudaran a millorar la fluïdesa del trànsit aquest estiu

01 . Jun, 2012 a les 12:59
per otomas a La notícia del dia
2468 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha instal·lat prop de 130 pilones d'abalisament i senyalització al casc urbà davant l'arribada de l'estiu i, per tant, de més afluència de vehicles i peatons a les vies urbanes.
90 d'aquestes pilones de plàstic senyalitzen i limiten les zones d'aparcament de les zones de pas de vianants, cantonades i  drets que dificulten el normal desenvolupament del trànsit. Segons Antoni Montagut, regidor de Governació, "aquesta actuació ajudarà a millorar la fluïdesa de la circulació durant l'època estival, alhora que dotarà de més seguretat als vianants".
De color verd amb franges fosforescents de color blanc, les pilones s'han repartit pels llocs més conflictius i de més risc del casc urbà i en carrers com el Batlle Josep Pijoan, el Jacint Verdaguer, La Rambleta, el Ramon i Cajal o el Francesc Labadie, i a les places Joan Miró i del Canó.
A la vegada, en indrets que necessiten d'un tractament de trànsit especial, depenent de l'hora del dia, com es el cas de la Plaça Catalunya, Plaça Nova i Carrer Andreu Llambrich, que es tanquen al vespre, s'han instal·lat 40 exemplars d'un un altre tipus de pilones metàl·liques  molt més pràctiques que les que s'havien utilitzat fins ara.
El pressupost total d'aquesta actuació ha estat 13.000 € en una mesura que des de l'Ajuntament s'espera que sumi seguretat i fluïdesa a la circulació i s'afegeix a altres mesures aplicades en anteriors temporades com la senyalització de zones d'aparcament, zones de càrrega i descàrrega, i els canvis en els sentits de circulació del casc urbà.
respostes a "130 pilones de senyalització ajudaran a millora..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 136
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007