Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les cançons del ‘Botifarra' sonen amb les bandes de l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant

29 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1644 reproduccions
La música de rondalla interpretada per dues bandes, i la potent veu de Pep Gimeno 'Botifarra' van fer emocionar, dissabte a la tarda, més d'un centenar de persones al Teatre Auditori del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant.

El concert, amb el nom 'Botifarra a Banda', va ser interpretat per la música de la Banda de la Cala de l'Ametlla de Mar i la Banda Clau de Vent de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i la veu del gran cantant valencià Pep Gimeno. Una hora de música en la qual es van interpretar 12 peces de cançons populars i romanços tradicionals, arranjades per Pere Ródenas.

El concert està emmarcat dins un projecte anual impulsat per la Banda de la Cala de l'Ametlla de Mar que té com a objectiu agermanar les dues bandes i que aquest any ha tingut el privilegi de comptar amb 'Botifarra', una de les veus més sol·licitades de cançó d'arrel tradicional.

«La part pedagògica és essencial en una banda. En aquestes generacions que tot és tecnològic, de cançons enllaunades, és essencial que la gent vegi el poder de la cançó, la lletra, la ironia i l'humor. Si algú ha agafat el gust per això, la finalitat del concert ja està acomplida», ha subratllat Emilio Cabello, director de la Banda de la Cala.


respostes a "Les cançons del ‘Botifarra' sonen amb les bande..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 422,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 32
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007