Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La banda de l'EMMA actua en els Concerts Nits d'Estiu 2010

02 . Ago, 2010 a les 13:45 | 00:01:53
per otomas a La notícia del dia
2314 reproduccions
Divendres 30 de juliol en el marc incomparable de la Plaça Joan Miró, tenia lloc la segona sessió del cicle de Concerts Nits d'Estiu 2010 amb l'actuació de la banda de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar (EMMA). Aquest cicle que apropa la música al carrer està organitzat per l'EMMA i les regidories de Festes i de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Dues parts
Per a aquella nit la banda de l'EMMA, sota la direcció de Ruben Chordà, va preparar un concert en dues parts amb peces que tenen molta sonoritat, espectaculars i que van ser escollides, precisament, per poder tocar-se en un lloc obert on el so es perd entre les remors i els sorolls que envolten als músics. Va ser un concert més lúdic que no pas clàssic pel que fa a la sonoritat i que tothom en pogués gaudir i en el que van ser protagonistes els instruments de vent i els de percussió per emfatitzar el volum. A la primera part, els gairebé quaranta músics de la banda, van tocar el pasdoble Certamen levantino, la sarsuela La leyenda del beso i La stòria, una peça original per a banda. A la segona part, es va donar pas a la sardana La puntaire i dues composicions per a banda, Còmic Overture i Oregon. Ruben Chordà, director de l'EMMA, ens explicava per què havíem escollit aquestes peces. "Era un concert d'estiu i un concert al carrer, doncs una mica, vam pensar triar les peces en aquesta direcció. Música al carrer, que sona fort, espectacular, tot i que també teníem una peça que no era tan de carrer però que igualment vam introduir que era la sarsuela".

Tres en un cicle
Els concerts d'aquesta edició van començar amb la Banda Municipal de Música de Tortosa el passat divendres 9 de juliol. I la banda encarregada de clausurar aquest cicle de concerts Nits d'estiu el 20 d'agost és la banda de Santa Bàrbara la Unió Musical Jaume Balmes.


respostes a "La banda de l'EMMA actua en els Concerts Nits d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 625,95 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 71
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007