Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

En marxa els Concerts Nits d'Estiu 2010

16 . Jul, 2010 a les 09:38
per gfigueres a La notícia del dia
1986 reproduccions
Els Concerts Nits d'Estiu ja són un clàssic esperat dins de les activitats programades a l'estiu a l'Ametlla de Mar. Aquest cicle que apropa la música al carrer nascut l'any 1992, enguany l'organitzen l'EMMA (l'Escola Municipal de Música), la regidoria de Festes i la de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Els concerts d'aquesta edició van començar amb la Banda Municipal de Música de Tortosa el passat divendres 9 de juliol a la Plaça Joan Miró de la Vila. El concert de la banda tortosina va comptar amb un gran èxit de públic. Així ens ho ha explicat Carme Eroles, delegada de Música de l'EMMA que va valorar molt positivament l'actuació. "Realment el concert va comptar amb una molt bona acceptació per part del públic que van aplaudir de valent. Tot va anar sobre rodes. Una vegada més es va complir amb l'objectiu d'aquestes Nits de Concerts, apropar la música al carrer", va explicar la delegada de Música de l'EMMA.

Aquesta edició les bandes no suposen cap cost econòmic ja que s'ha acordat un intercanvi d'actuacions que beneficia totes les formacions.

La propera cita és el 30 de juliol amb la Banda Municipal d'EMMA. El concert tindrà lloc a la Plaça Nova a les 22:30 de la nit. La banda de l'Ametlla de Mar compta amb un públic fidel i exigent que de ben segur s'aproparà aquesta nit a gaudir de la música sota les estrelles. Tot i així, els organitzadors fan una crida a l'assistència ja que els músics es senten més acompanyats i gaudeixen amb el públic.

La banda encarregada de clausurar aquest cicle de concerts el 20 d'agost és la banda de Santa Bàrbara la Unió Musical Jaume Balmes. El concert serà a també a les 22:30 de la nit a la Plaça Joan Miró.


respostes a "En marxa els Concerts Nits d'Estiu 2010"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 718,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007