Màx: º C, mín: º C

En directe

Àgora

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posa a disposició dels ciutadans el servei de declaració de la renda

08 . Mai, 2014 a les 12:51
per gfigueres a La notícia del dia
2556 reproduccions
A partir de la setmana vinent, en concret el 14 de maig, i fins a finals de juny tots els interessats en poder fer la declaració de la renta a l'Ajuntament ho podran fer de manera totalment gratuïta. Això sí, primer caldrà sol·licitar-ho via telefònica al 902 22 33 44 o per internet a http://www.agenciatributaria.es/.
Per tant, un any més, l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posa a disposició dels seus ciutadans aquest servei els dimecres i dijous de 16.30h a 19.30h del vespre. Aquest servei però va destinat a rendes bàsiques i queden exclosos els autònoms o rendes d'alta activitat empresarial. Des del consistori calero es recorda que en cas d'haver de fer la declaració conjunta han de passar per les oficines de l'Ajuntament els dos cònjuges.
"L'any passat es van realitzar prop de 225 declaracions a les oficines de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. I, per tant, esperem que aquest any també hi hagi molts caleros que es beneficiïn d'aquest servei", remarca Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posa a dispos..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007