Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova campanya d'Hisenda a l'Ajuntament

14 . Mai, 2010 a les 10:42
per otomas a La notícia del dia
1809 reproduccions
Aquest dilluns 3 de maig es donava el tret de sortida al període impositiu 2009 que es perllonga fins al dia 30 de juny perquè tots els ciutadans de l'estat espanyol compleixen amb les seves obligacions amb Hisenda. Per quart any consecutiu, i perquè no ens haguessin de desplaçar a Tortosa si volem que l'administració s'encarregui de posar al dia els nostres comptes de forma gratuïta, l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar torna a ser centre col·laborador de l'Agencia Tributaria per fer les declaracions de la renda del 2009. Tothom que estigui interessats en fer-la d'aquesta manera ha de trucar al telèfon de cita prèvia d'hisenda 901-22-33-44 i demanar hora, especificant que és per fer-la al nostre ajuntament. Els dies en que es fan les declaracions a l'ajuntament són dimarts, dimecres i dijous, de 16.30 a 19.30 hores.

Millor amb esborrany
Val a dir que les persones que disposin d'esborrany, és millor que el portin perquè facilita molt la feina a les tres treballadores de l'ajuntament que s'encarreguen de fer les declaracions. Oferir aquest servei ha estat possible gràcies a les reunions mantingudes entre els representats del consistori i els delegats d'hisenda al CCBE que van tenir lloc ara fa tres any i mig i en les que es van contemplar la conveniència d'estendre les delegacions d'hisenda als municipis més grans per fer-les més properes i estalviar els ciutadans temps i despeses en desplaçaments. Un cop més fer la declaració mitjançant l'administració pública cobra més sentit que mai si ens atenem a la crisi generalitzada que fa que pagar perquè ens la facin se'ns faci una mica més dur que en altres èpoques. Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, ens explicava que "a partir d'aquest mes de maig, es posa en marxa la campanya nova de la renda. Recordem a tots els que vulguin que tenen un servei a la seva disposició a l'ajuntament per complir amb les seves obligacions amb hisenda, sobretot és molt útil per als que es desplaçaven a Tortosa i per als que tenen menys recursos per fer la seva declaració de manera privada. Estem disposats a que aquesta col·laboració entre l'agència tributària i l'ajuntament es perllongui per continuar donant aquest servei que és el que volen els ciutadans".

Previsions en augment
Tres anys després d'oferir aquest servei, des de les oficines municipals es pensa que pot augmentar molt el número de persones que sol·licitin fer la declaració a l'ajuntament. De fet, gairebé 300 contribuents ja van utilitzar aquest servei del període impositiu 2008, el que triplica les xifres del període 2007.


respostes a "Nova campanya d'Hisenda a l'Ajuntament"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 753,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007