Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

1a Jornada de l'Associacionisme Cultural

03 . Jun, 2016 a les 12:48
per gfigueres a La notícia del dia
1345 reproduccions
Fa 2 anys que la Generalitat va declarar el 4 de juny com a Dia de l'Associacionisme Cultural. Aprofitant aquesta celebració, i donat que no s'havia celebrat mai a la població «vam intentar agrupar un seguit d'activitats de les entitats locals per promocionar la cultura i per intentar fer que l'associacionisme funcioni» explica el regidor de Cultura, Vicenç Llaó. Per això s'ha preparat un cartell conjunt de propostes per aquest cap de setmana on s'inclouen el teatre, la música i l'esport.

'3001, una odissea especial'
La secció infantil del Grup Escènic de la SCER estrena aquest cap de setmana l'obra '3001, una odissea especial' de Toni Olivé i Cabré. Una vintena de xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys representaran aquesta obra amb un argument àgil i divertit on l'amor per l'aventura i la força de l'amistat seran l'ànima d'una història que acaba com havia començat: vagant per l'espai. Hi haurà dues representacions -divendres a les 21 h i diumenge a les 18.30 h-, a la Sala de la Societat. Les entrades es vendran una hora abans de cada representació.

Primera trobada de batucades
Kalakatà ha organitzat la primera trobada de Batucades de l'Ametlla de Mar, on hi participaren diverses batucades del territori. En concret, a més de Kalakatà també actuarà Samba Calera i les batucades Batukeem, Boctukada, Prou Soroll i Batuk'ams. Dissabte al migdia, a les 12 h, iniciaran una cercavila des de la Plaça Joan Miró pels carrers del municipi.

Festa del Futbol Calero
A partir del dissabte a la tarda, la pista de l'Institut Candelera acollirà aquesta primera Festa del Futbol Calero, una celebració que contempla diverses activitats amb l'objectiu de celebrar el final de temporada. Hi haurà un torneig de futbol sala 3x3 en les categories prebenjamí, benjamí i infantil, un concert musical del grup local Nautilus i un sopar popular i rostida. Després de sopar està prevista una sessió fotogràfica del 1r equip, el juvenil, els veterans i el futbol sala. La festa finalitzarà amb una sessió musical amb els DJ's locals.


respostes a "1a Jornada de l'Associacionisme Cultural"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007