Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Kiko Hervás i Erika Villaecija guanyadors de la cursa de 5km del Tuna Race

08 . Mai, 2013 a les 15:45 | 00:22:32
per gfigueres a La notícia del dia
2125 reproduccions
Dels 230 nedadors inscrits Kiko Hervás, en la categoria masculina, i Erika Villaecija, en la femenina, van ser els guanyadors de la cursa de 5km del Tuna Race. Una competició en aigües obertes, organitzada pel Grup Balfegó, que es va realitzar aquest diumenge a l'Ametlla de Mar.
I és que en un temps de 54'26 minuts el nedador olímpic Kiko Hervás va ser el primer en recórrer la distancia en  les granges de tonyines del Grup Balfegó i la platja de l'Alguer per segon any. "Ha estat una carrera molt bonica amb Jonathan Castet, company del Club Natació Villa-Real. Al final he tingut la sort de sortir una mica més ràpid de l'aigua i arribar el primer sota l'arc", explicava  Kiko Hervás. "Normalment les travessies voregen la costa i aquesta és de les poques  a nivell nacional que transcorren d'aigües obertes a terra. Això la fa especial", afegia Hervás.
La segona posició va ser per Jonathan Castet amb 54,31 i Damian Blaum va ocupar el tercer lloc amb 55,50.
La nedadora Villaecija va fer el recorregut amb un temps en 55,31 minuts. "Ha estat una cursa molt ajustada amb la Yurema, però amb el esprint final he pogut posar-me per davant per molt poquet. Ha estat una bona cursa", remarcava Villaecija.
La segona posició va ser per Yurema Requena amb 55,35 i Minerva Pujol va ocupar el tercer lloc amb 1,09,19.
Els guanyadors van rebre premis en metàl·lic 400 euros, el primers classificats, els segons classificats 150 euros, i el tercers 50 euros.
La participació local va ser destacada de la mà de Macià Garcia i Griselda Gaseni. "Estic satisfet amb la cursa i la marca d'enguany gràcies al bon temps. La veritat és que hi ha molt de nivell. A més, vull  agrair a l'organització d'aquest acte", remarcava Garcia. Per la seva part, la Griselda es mostrava "molt satisfeta per haver pogut finalitzar la prova amb bones sensacions ja que l'any passat no va poder finalitzar".
Aquest any, a més, com a novetat s'ha incorporat la cursa de 2,5 quilòmetres entre la platja de Pixavaques i la platja de l'Alguer en la qual hi ha van participar 60 nedadors.
La Tuna Race és més que una cursa de natació a mar obert, es tracta de tot un cap de setmana  d'activitats que començà divendres 3 de maig amb una xerrada als alumnes a l'Institut Mare de Déu de la Candelera.


respostes a "Kiko Hervás i Erika Villaecija guanyadors de la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 136
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007