Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Molí dels avis, millor restaurant de la demarcació

18 . Gen, 2011 a les 12:14 | 00:01:37
per gfigueres a La notícia del dia
3174 reproduccions
L'arròs amb tonyina, ostró del Delta i pinyons, l'entrepà de Tonyina sense Pa farcit de Vieira; aquests són alguns dels plats que han seduït els paladars de l'Associació de Goumerts de Tarragona. Una associació que va néixer al 1997 amb l'objectiu de difondre i donar prestigi a la riquesa gastronòmica de Tarragona i als restaurants de la demarcació. Aquesta entitat va seleccionar deu restaurants durant el 2010 per tal de premiar-los amb el guardó a millorar restaurant de la demarcació. Un dels seleccionats va ser el restaurant de l'Ametlla de Mar, El Molí dels avis. Un restaurant d'herència familiar que ofereix cuina innovadora amb productes d'alta qualitat, sense perdre l'essència del Territori.
El guardó es va lliurar el passat divendres 14 de gener a Tarragona en un sopar de gala en la Festa Gastrònia que arribava a la tretzena edició.. El premi dissenyat per Joan Blázquez representa la deesa Gastrònia.
Des el Restaurant el Molí dels avis, el propietari i cuiner Josep Margalef es va mostrar satisfet amb el premi, un reconeixement de prestigi a la seva feina.

"Estic molt content amb el premi que ens ha donat l'Associació de Gourmets de Tarragona. És un reconeixement que ens dóna forces per continuar treballant", va explicar Josep Margalef, Restaurant del Molí dels avis.

A l'acte van assistir representants vinculats a la restauració, entitats i polítics territorials, entre ells el regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar Antoni Montagut.


respostes a "El Molí dels avis, millor restaurant de la dema..."

rafelpino
21 . Gen, 2011 a les 18:06

Moltes felicitats, el premi només és un reconeixement a una feina ben feta, a una manera de treballar que té en compte la tipicitat de cada ingredient per tal de donar-li sentit a cada un dels plats que donen forma a una de les millors cartes de la nostra província.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 88
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007