Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

14 . Jul, 2010 a les 13:04
1863 reproduccions
- Es comunica que aquest divendres, dia 16 de juliol, a les 22 hores s'emetrà, pel canal 33, el programa sobre la ruta del 20è aniversari del Thalassa.

- "La coordinadora anticementiri nuclear de Catalunya invita a tots els veïns a la xerrada informativa": " les conseqüències d'un cementiri nuclear a alemanya", a càrrec dels senyors: Martin Donat – diputat del consell de districte de Lüchow i president de la comissió d'energia nuclear i seguretat pública, i de Hans Werner- pagès i portaveu de l'associació agrícola de Gorleben. la xerrada tindrà lloc aquest divendres dia 16 a les vuit i mitja de la tarda a la llanterna de Mora d'bre.

- L'àrea municipal d'esports informa que el proper cap de setmana ( del 16 al 18 de juliol) es disputa la 13à edició del futbol platja sènior.

- El Patronat municipal de Turisme comunica que aquest dissabte 17 de juliol , a partir de les cinc de la tarda , hi ha  la XVI Diada dels fideus rossejats pel dissabte següent, dia 17 de juliol.

- La regidoria de Relacions amb les Urbanitzacions us convida a la festa Solidària del Parc Públic de Tres Cales aquest dissabte 17 de juliol.
De 10 a 14h : Mercat Popular: Preu de venda 10€. La gent podrà vendre el que vulguin al preu que desitgin. L'ajuntament facilitaran taulons a qui ho desitgi sense cost adicional.
De 18a 20h : Festa de la infància : jocs, espectacles, contacontes....
De 20:30 h Inaguració plac commemorativa i entrega de Trofeus del Campionat de Petanca.
De 21h Sopar " Asado Argentino i ball": Preu del tiquet : 6€ + un aliment ( 1 paquet d'arròs, pasta llet condensada...)
Punts de venda : Oficina de Turisme de l'Ametlla de Mar, OAC Tres Cales, " Xiringuito" del Parc Públic i supermercat " Alimentació Tres Cales".

- Dissabte dia 17 de juliol a partir de les vuit fins les nou i mitja la banda de Dixie Small River Dixie, farà un recorregut pels carrers del de la cala, omplint-los de música tradicional de New Orleans.

- El Patronat de Turisme informa que les visites guiades gratuïtes a les fortificacions de l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set els dimarts i dijous en català i castellà respectivament.
Les passejades històriques per l'Ametlla de mar, estan previstes de l'1 de juliol al 15 de setembre a les set, els dilluns i divendres ( català), dimecres ( castellà). Prèvia inscripció a les oficines de turisme.


- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que el trenet Nemon ja esta en funcionament . Tothom que ho desitgi pot adquirir abonaments a recaptació, a la planta baixa de l'Ajuntament.

- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que te a la disposició de tots els ciutadans, abonaments mensuals i anuals per a l'aparcament soterrani de les escoles velles, tant per a vehicles com per a motocicletes. També comunica als comerços de la localitat que tindran a la seva disposició vals de descompte per a l'aparcament soterrani i pel trenet Nemon.
 Els interessats poden passar per La Cala Gestió al primer pis de l'ajuntament o trucar al telf. 977 45 78 33 .

-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49
Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del
CEIP Sant Jordi.
-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .
-Farmàcia de guàrdia fins el 16 de juliol serà la de Joan Pedrola. Del 17 al 23 de juliol es la de J.Borges.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 700,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007