Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

38 comerços participen a la Fira del Comerç Local

25 . Abr, 2014 a les 13:36
per gfigueres a La notícia del dia
2410 reproduccions
Des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, treballant colze a colze amb el teixit comercial del municipi, va néixer la Fira del Comerç Local. Una Fira que va tenir lloc el cap de setmana 12 i 13 d'abril i que s'ubicà al llarg del carrer Andreu Llambrich, artèria comercial de l'Ametlla de Mar.
Així, 38 comerços de la vila van traure els productes al carrer, oferint les seves propostes als visitants. Una fira oberta a tothom i d'accés gratuït que tenia com objectiu demostrar la vitalitat i força del comerç local i el treball conjunt per tirar endavant.
"Aquesta primera edició de la Fira ha permès al comerç local donar-se a conèixer i promocionar-se. Aquesta fira és una mostra del que podem fer si anem tot plegats i plantegem propostes realistes i realitzables", subratlla Albert Medrano, regidor de Comerç de l'Ametlla de Mar.
 Aquesta fira va deixar bones sensacions entre els participants del teixit comercial local. Una prova són els vora  360 plats que es van servir gràcies a la col·laboració de la Confraria de Pescadors. Sèpia estofada, arròs negre, fideus rossejats, seitó fregit i amb suquet van delectar els paladars dels visitants a la fira. I és que molts dels visitants es van desplaçar fins a la població, atrets per Fira Alterativa.
Actualment des de la Regidoria de Comer ja s'està treballant per dinamitzar el comerç local de cara a l'estiu i tardor.


respostes a "38 comerços participen a la Fira del Comerç Loc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 684,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 128
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007