Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'aparcament de les escoles velles s'inaugura a començaments d'estiu

12 . Mai, 2010 a les 10:40
per gfigueres a La notícia del dia
2227 reproduccions
Aquest estiu l'aparcament soterrat de les escoles velles ja funcionarà a ple rendiment. De fet, a finals de mes, es comencen a adjudicar les primeres places de l'aparcament a les persones que ja l'han sol·licitat i està previst que les instal·lacions es puguin inaugurar per Sant Pere. L'aparcament té una superfície total de 8.513 metres quadrats i té capacitat per allotjar a 300 vehicles, 91 a la primera planta, 114 a la segona i 109 a la tercera. El preu de venda de cada plaça oscil·la entre els 15.000 i els 18.000 euros i són de tres tipus: reduïdes (-2.20 d'ampladax4.50 de llargada), normals (2.20x4.50) i grans (+2.20x4.50) que poden acollir a turismes, monovolums i furgonetes petites. L'emplaçament contempla un servei d'aparcament en rotació (per hores) a la primera planta. Les places de venda es troben a la segona planta i la tercera planta.

Sis prioritats
La gent que ha presentat sol·licitud s'ha agrupat en diferents grups segons prioritat acordada prèviament pel Consell d'Administració de La Cala Gestió. Així s'han establert sis grups de prioritat: prioritat 1 que és per als empadronats dins de la zona de les escoles velles i no disposen d'una plaça d'aparcament en propietat, prioritat 2 empadronats al municipi que no disposen d'una plaça d'aparcament en propietat, prioritat 3, empadronats dins de la zona de les escoles velles i que disposen d'una plaça d'aparcament en propietat, prioritat 4 per a persones que treballen al municipi de l'Ametlla de Mar, prioritat 5 per a empadronats al municipi de l'Ametlla de Mar i que disposen d'una plaça d'aparcament en propietat i, per últim, prioritat 6, tenir en propietat una casa al municipi de l'Ametlla de Mar. En funció d'aquestes prioritats, s'ha anat apuntat a la gent que ja ha sol·licitat la seva plaça en un dels sis grups en els que encaixen. Després es farà un sorteig mitjançant el qual la persona pot triar la plaça que més li convingui. Antoni Montagut, vicepresident de La Cala Gestió, ens deia que "l'aparcament de les escoles velles entrarà en funcionament durant el mes de juliol. Totes les persones que hi estiguin interessades encara estan a temps d'optar a una plaça i hem de dir que dins del pla de mobilitat contemplat per a aquest estiu és una peça estratègica juntament amb els aparcaments de l'entrada del poble. Esperem que doni solució a un dels problemes endèmics que tenim aquí a la població. Passat l'estiu podrem veure que ha representat aquest aparcament dins del pla de mobilitat".

Quatre milions d'euros

L'obra de l'aparcament soterrat, de la que s'ha encarregat Benito Arnó e
Hijos SA va ser adjudicada per un import de 3.901.764,40 euros.
L'aparcament tindrà l'entrada i sortida pel c/ Jacint Verdaguer per
rampes de sentit únic. Qualsevol interessat en una plaça ja sigui de
lloguer o de venda pot adreçar-se a La Cala Gestió i sol·licitar
informació. A més, en breu es farà una campanya informativa en la que
s'ampliaran tots els detalls per adquirir o llogar una de les places.


respostes a "L'aparcament de les escoles velles s'inaugura a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 940,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007