Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Incident a la Plaça del Canó

12 . Des, 2014 a les 13:35
per gfigueres a La notícia del dia
1987 reproduccions
Incident a la Plaça del Canó

El passat 6 de desembre, a les 22.31h de la nit, la Policia Local va rebre un avís d'un particular d'un habitatge de la Plaça del Canó. Segons fonts policials, la patrulla es desplaçà al lloc, i s'activà SUM i bombers.

Un cop al lloc, es comprovà que tothom estava bé, però es va detectar que l' habitatge havia patit diversos danys causats per algun tipus d'ona expansiva iniciada a la cuina i que s'havia propagat per la resta del pis. Aquesta ona arrencà el marc i porta de la cuina, i desplaçà els panells del fals sostre, a més de trencar els vidres de les finestres i els marcs d'alumini. Un dels testimonis de la casa manifestà que havia usat un insecticida tipus aerosol darrera del rentaplats i, de sobte, hi hagué l'explosió.

Els bombers van activar el cap de la Regió. Aquest, un cop va comprovar els danys, va concloure que aquesta deflagració havia estat causada per l'aerosol insecticida. A més, segons la policia, posteriorment es van revisar els pisos del costat i el restaurant de la planta baixa i, afortunadament, no es detectà cap tipus de fuita de gas.


respostes a "Incident a la Plaça del Canó"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 644,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007