Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

IGN registra fins a 8 sismes davant de la costa entre l'Ametlla i l'Hospitalet

07 . Nov, 2014 a les 09:49
per gfigueres a Ajuntament
1893 reproduccions
IGN registra fins a 8 sismes davant de la costa entre l'Ametlla i l'Hospitalet
Dimarts, Protecció Civil va comunicar als mitjans de comunicació que, segons l'IGN, a les 9.42 hora catalana s'havia produït un sisme de 2.8 graus a l'escala de Richter. Tan sols una estona abans, a les 9.04 del matí i a la mateixa zona se n'havia produït un de 2.7.

Segons ha publicat el Diari Digital Aguaita.cat i també el Diari de Tarragona, des del 28 d'octubre passat la costa de l'Ametlla de Mar i de l'Hospitalet de l'Infant ha registrat fins a 8 terratrèmols de baixa intensitat, segons les dades de l'Institut Geogràfic Nacional (IGN), depenent del Ministeri de Foment.

Precisament dimarts, Protecció Civil va comunicar als mitjans de comunicació que, segons l'IGN, a les 9.42 hora catalana s'havia produït un sisme de 2.8 graus a l'escala de Richter detectat a la zona referenciada per l'IGN com a 'Costero Catalana' (al terme de l'Hospitalet de l'Infant). Tan sols una estona abans, a les 9.04 del matí i a la mateixa zona se n'havia produït un de 2.7.

Així, dilluns se'n va registrar un a la zona  de l'Ametlla de Mar d'1,5 graus. I en aquesta mateixa zona el 30 i 31 d'octubre se'n van produir 2 més de 1,6, 2,6 i 1,8 graus respectivament. I un altre d'1,3 el dia 1.

Els sismes han estat de baixa intensitat i, per tant, no hi ha perill tot i que la proximitat amb la central Vandellòs II ha fet despertar certa preocupació a la zona.

Per la seva part, Protecció Civil subratlla que no hi ha constància que s'hagin produït danys personals ni materials, ja que el telèfon d'emergències 112, ni les policies locals,  ni els ajuntaments no van rebre cap trucada relacionada amb aquest incident. 
 respostes a "IGN registra fins a 8 sismes davant de la costa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 75
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007