Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Acord unànime dels diversos partits polítics en la proposta de cobertura informativa electoral de la Calartv

29 . Abr, 2011 a les 12:24 | 00:02:49
2635 reproduccions
Des de la ràdio municipal es va signar aquest dimecres passat un acord amb els diversos representants locals de les diverses formacions polítiques que es presenten a les properes eleccions municipals on es posa de manifest la cobertura informativa de la campanya i jornada electoral del proper 22 de maig. Des de la Calartv s'ha presentat una proposta on dins a la programació s'atorgarà el mateix espai als portaveus dels diversos partits polítics. D'aquesta manera es fugirà del minutatge encorsetat que marca la llei electoral, modificada a principis d'any, en funció dels resultats aconseguits a les darreres eleccions municipals. El que sí que es mantindrà serà l'ordre de les intervencions dels portaveus de les diverses formacions de menys a més. Per tant, una vegada començada la campanya electoral, el 6 de maig a la nit, la programació de la Calartv comptarà d'una banda, amb els espais publicitaris gratuïts distribuïts ens blocs i, de l'altra, la programació informativa. Dins d'aquesta programació destaquen dues entrevistes per candidat, una entrevista de perfil humà i l'altra on es remarcarà la vessant política. Aquestes entrevistes s'emetran de dilluns a divendres a les 10 del matí i tindran lloc del 9 de maig al 20. D'altra banda, hi haurà dos debats electorals. Un tindrà lloc dimecres dia 11 de maig i l'altre el 18, de les 20:00h a les 21:30h. A més, dins els informatius hi haurà uns espais específics destinats a la informació referent a la campanya electoral.
D'altra banda, el dia 22 de maig dia de els eleccions des de la Calartv, al 107.3, es podrà seguir la jornada electoral amb connexions en directe al Col·legi Electoral, estadístiques i entrevistes als candidats.

"És un acord que diu molt de la maduresa política dels portaveus dels diversos partits polítics que es presenten. A més, ens permet treballar amb tranquil·litat i és una garantia de pluralitat", va explicar Francesc Callau, director de la Calartv

I és que, segons Callau "a través d'aquest acord es podrà informar i estar informat de manera més fluida escoltant les diverses propostes dels candidats".


respostes a "Acord unànime dels diversos partits polítics en..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 696,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007