Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

10 . Jun, 2010 a les 12:44
2019 reproduccions
Aquest butlletí de dijous obre amb la notícia de la posada en marxa imminent del nou pla de mobilitat 2010 que es posa en funcionament a la nostra població per procurar un trànsit més fluid i un nucli urbà més amable per als vianants. A comarques, els successos i la crònica de societat marquen la pauta d'avui. Per exemple, hem sabut que el jutge condemna els germans Gabarri a un total de 36 anys de presó pel doble crim de Tortosa i que un ciutadà pakistanès suplanta la personalitat d'un altre per poder acreditar l'arrelament social i obtenir l'autorització de residència. També que la marxa de romanesos i britànics fa baixar el nombre d'estrangers empadronats a les Terres de l'Ebre. Altres temes del bloc comarcal són que s'ha eliminat un dels punts negres de la xarxa viària de l'Ebre amb l'obertura de la cruïlla de l'Àngol a Alcanar i que CCOO xifra en un 70% el seguiment de la vaga de Correus al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre d'avui. I acabem am la cultura. D'una banda, Sant Carles aprova construir un nou auditori que costarà més de 3 milions d'euros i que el Festcat incorpora jocs tradicionals sobre bous a la seva programació de cursos per a aquest estiu.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 909,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 96
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007