Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Conveni per promocionar l'esport entre l'Ajuntament i el centre ocupacional "La Cala"

26 . Oct, 2012 a les 12:56
per gfigueres a La notícia del dia
2096 reproduccions
A través d'aquest conveni, els usuaris del Centre Ocupacional, gaudiran d'una hora de piscina amb monitors els dimarts. A més, dimecres i divendres també, d'onze a una, realitzaran altres activitats esportives al poliesportiu municipal.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha signat un conveni amb el centre ocupacional "La Cala", de la fundació Mercè Pla, per la utilització de les instal·lacions esportives del municipi. Aquest conveni sorgeix de la voluntat del consistori calero de fomentar la pràctica de l'activitat física i esportiva. Un objectiu que també fa seu la fundació Mercè Pla, que els darrers anys ha vetllat per l'apropament dels usuaris a la seva població d'origen per tal de millorar la seva qualitat de vida. D'aquesta manera, des de la fundació es vol fomentar la integració dels usuaris a la comunitat.

A través d'aquest conveni, els usuaris del Centre Ocupacional, gaudiran d'una hora de piscina amb monitors els dimarts. A més, dimecres i divendres també, d'onze a una, realitzaran altres activitats esportives al poliesportiu municipal.

"S'ha signat un conveni per tal que els usuaris del Centre Ocupacional "La Cala", on hi ha usuaris del poble i d'altres municipis, puguin practicar esport, tan a la piscina com al poliesportiu municipal on s'han programat diverses activitats" explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.

El centre ocupacional "la Cala", en funcionament des del maig del 2008, compta amb setze usuaris. L'horari és de dilluns a divendres, de 9:30 fins a les 17:30 de la tarda.


respostes a "Conveni per promocionar l'esport entre l'Ajunta..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 730,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 258
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007