Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova Guia Comercial 2014-15

27 . Set, 2013 a les 10:11
per gfigueres a La notícia del dia
2450 reproduccions
La guia comercial, que arriba  a l'onzena edició,  a més de ser una eina d'utilitat per contactar amb els diversos comerços del municipi és un testimoni de l'evolució del comerç a l'Ametlla de Mar.

Des de l'Àrea Municipal de Turisme s'està preparant una nova edició de la Guia comercial i professional de l'Ametlla de Mar. En concret, la Guia 2014-15 serà l'onzena edició. I és que la guia comercial, a més de ser una eina d'utilitat per contactar amb els diversos comerços del municipi és un testimoni de l'evolució del comerç de l'Ametlla de Mar. Les primeres guies comercials van començar comptant amb una vuitantena de comerços i, actualment, ja en són tres-cents els adherits. En total, la darrera guia tenia unes cinc centes insercions i és que hi ha comerços que s'anuncien en més d'un apartat.
"És una eina que té molt d'èxit. Fa vint-i-dos anys que editem la guia comercial i s'ha convertit amb una eina de promoció i contacte del comerç local. Actualment, comptem amb unes cinc-centes insercions i uns tres-cents comerços que hi participen", explica Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
Els comerços que vulguin formar part d'aquesta guia, que es preveu presentar a finals d'any, només cal que s'adrecin a les oficines de Turisme. Allí hauran de facilitar les dades del seu comerç. Per tal de formar-hi part només és necessari pagar 10 euros, iva inclòs. En cas que es vulgui anunciar el comerç amb un petit anunci de 4,5cm x 4,5cm el preu és de 100 euros, iva inclòs. El preu d'un anunci mitjà de 4,5cm x 9,5cm  és de 190 euros amb iva inclòs, i l'anunci gran 9,5 cmx 9,5cm el preu és de 350 euros amb iva inclòs. El pagament és realitza a través de la domiciliació bancària al compte de l'anunciant interessat.


respostes a "Nova Guia Comercial 2014-15"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 212
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007