Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els estrangers han aprofitat la crisi per comprar habitatges més barats a Tarragona

05 . Mai, 2016 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1182 reproduccions
La urbanització de Calafat, a l'Ametlla de Mar, és un dels punts on els estrangers han aprofitat la crisi per comprar habitatges més barats. De fet, no compren a l'interior i se centren a comprar a la zona de costa. A banda de Calafat, també hi ha un bon índex de compra a Miami Platja, Cambrils, Salou o Tarragona.

La província és la vuitena demarcació de tot l'estat en volum de compravenda d'habitatges per part de persones amb nacionalitat estrangera, per darrere de províncies com Alacant, les Illes Balears, Girona o Las Palmas.

Al llarg del 2015, el 12,45% del total de la compravenda va dur-se a terme a través d'aquest client que, principalment, busca una segona residència a la costa per passar-hi les vacances o per passar-hi una llarga estada durant el període de la jubilació.

Des del Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona detallen que «tot i la crisi econòmica, hi ha hagut grups de gent estrangera, sobretot procedents de Rússia, Bèlgica o França, que han continuat comprat a la costa i han aprofitat els preus baixos dels darrers anys» i destaquen la presència «d'alemanys i holandesos que van buscant apartaments i cases adossades, en lloc de xalets».

Tot i això, des del Col·legi coincideixen a destacar que la compravenda d'habitatges a la demarcació de Tarragona dels darrers anys ha anat «en paral·lel» tant pel que fa a estrangers com clients nacionals.

Al llarg del 2015, la demarcació de Tarragona va registrar la compravenda de 7.335 habitatges. D'aquests, el 83% -6.099 immobles- van correspondre a habitatges usats, mentre que la resta, 1.236, van ser habitatges de nova construcció.


respostes a "Els estrangers han aprofitat la crisi per compr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 723,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007