Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

15 . Abr, 2011 a les 08:30
1927 reproduccions
CIU DE L'AMETLLA DE MAR INVITA A TOT EL POBLE A LA PRESENTACIÓ DE LA LLISTA ELECTORAL QUE CONCORRERÀ A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS I QUE COMPTARÀ AMB LA PRESÈNCIA DE FRANCESC HOMS, SECRETARI GENERAL DE LA PRESIDÈNCIA I PORTAVEU DEL GOVERN DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA QUE TINDRÀ LLOC DIVENDRES DIA 15 D'ABRIL, A LES 8H DE LA TARDA A LA SALA DE LA SOCIETAT .

EL DISSABTE DIA 16 D'ABRIL, MATINAL DE FUTBOL AL CAMP D'ESPORTS DE "LA CALA",A PARTIR DE LES 11:30, GRAN PARTIT DE LA 2ª CATEGORIA TERRITORIAL ENTRE L'AMPOSTA "B" I LA SCER L'AMETLLA DE MAR.
NO FALTIS I VINE A RECOLZAR A L'EQUIP.

EL PATRONAT DE TURISME COMUNICA QUE DEGUT A LA ORGANITZACIÓ DE LA FIRA ALTERNATIVA I DE PRODUCTES NATURALS AQUEST CAPO DE SETMANA ( 16 I 17 D'ABRIL), ES DEMANA ALS USUARIS DE COTXES NO APARCAR A LA PLAÇA NOVA NI ALS CARRERS DELS VOLTANTS A PARTIR DEL DIVENDRES PER LA TARDA.

L'AMPA DE LA LLAR D'INFANTS XERINOLA COMUNICA QUE ELS DIES 16 I 17 D'ABRIL HI HAURÀ UN STAND A LA FIRA ALTERNATIVA ON ES PODRAN DEGUSTAR MENJARS TIPICS DE LA CALA .
L'AMPA VOL APROFITAR PER AGRAIR ALS ESTABLIMENTS DEL POBLE LA SEVA COL.LABORACIÓ.

LA REGIDORIA DE JOVENTUT COMUNICA A TOTS ELS INTERESSATS EN APUNTAR ALS SEUS FILLS AL PARC DE SETMANA SANTA, QUE JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS AL TELECENTRE. RECORDEM QUE S'HA DE PORTAR EL DNI O EL LLIBRE DE FAMILIA I LA TARJETA SANITARIA DEL NEN O NENA.

ES COMUNICA QUE AQUEST DISSABTE 16 D'ABRIL HI HA LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE L'AMETLLA DE MAR DE FRANCESC XAVIER SOLÉ GUIMERÀ A LES SIS DE LA TARDA AL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE LA PESCA .


EL PATRONAT DE TURISME ORGANITZA PER AL DILLUNS DIA 9 DE MAIG, UN SEMINARI GRATUÏT DE MARKÈTING I INNOVACIÓ ADREÇAT AL SECTOR DE L' HOSTELERIA.
TOTS ELS INTERESSATS EN PARTICIPAR ÉS PODEN POSAR EN CONTACTE AMB L'OFICINA DE TURISME DE L'AJUNTAMENT.

L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS L'ESTANY COMUNICA QUE DIJOUS DIA 14 D'ABRIL, A LES 5H DE LA TARDA AL CASAL D'AVIS HI HAURÀ UNA XERRADA A CÀRREC DE PILI JUÁREZ, TREBALLADORA SOCIAL DEL CONSELL COMARCAL QUE TRACTARÀ SOBRE EL MALTRACTAMENT A LA GENT GRAN.

L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA COMUNICA QUE DISSABTE DIA 16 D'ABRIL, A LES 11H DEL MATÍ HI HAURAN LES AUDICIONS D'ADULTS A LA SALA DE LA SOCIETAT I A LES 6:30H DE LA TARDA EL CONCERT DE PROFESSORS, I EL DILLUNS DIA 18, A LES 8:30H DEL VESPRE, CONCERT DE SAXO I FLAUTA.

L'ÀREA MUNICIPAL D'ESPORT COMUNICA QUE EL DIMECRES 20 D'ABRIL, A PARTIR DE LES 8H DE LA TARDA AL PAVELLÓ MPOLIESPORTIU FESTA FINAL DE A COPA DEL REI DE FUTBOL. PANTALLA GEGANT,SORTEJOS I REGALS.

LA LLAR D'INFANTS MUNICIPAL XERINOLA INFORMA QUE EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2011/12 COMENÇARÀ EL DIA 2 DE MAIG, FINS AL 13 DEL MATEIX MES, AMBDÓS INCLOSOS.
PER REALITZAR LA PREINSCRIPCIÓ CALDRÀ QUE US ADRECEU AL CENTRE, ON SE US FACILITARÀ LA SOL·LICITUD PERTINENT, PER FORMALITZAR-LA, HAUREU DE PORTAR LA DOCUMENTACIÓ SEGÜENT:
· ORIGINAL I FOTOCÒPIA DEL LLIBRE DE FAMÍLIA. ( PAGINA DEL NEN/NA)O ALTRES DOCUMENTS RELATIUS A LA FILIACIÓ.
· ORIGINAL I FOTOCÒPIA DEL DNI DE LA PERSONA SOL·LICITANT O DE LA TARGETA DE RESIDÈNCIA ON CONSTA EL NIE SI ES TRACTA DE PERSONES ESTRANGERES.
· ORIGINAL I FOTOCÒPIA DE LA TARGETA SANITARIA INDIVIDUAL ( TSI) DE L' ALUMNE O L' ALUMNA
L'HORARI DE RECOLLIDA DE LES SOL·LICITUDS I DOCUMENTACIÓ, SERÀ DE LES 15 :00 A LES 18:00 HORES, DURANT TOTS ELS DIES.


EL COMPLEX ESPORTIU D'AIGUA LA CALA COMUNICA L'OFERTA PER SETMANA SANTA PER A PERSONES NO ABONADES, DEL 18 AL 25 D'ABRIL AL PREU DE 10€. PER MÉS INFORMACIÓ CEMLACALA@CEMLACALA.CAT O AL TELÈFON 977 10 38 97

L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA CONVOCA EL II PREMI NIT DE POESIA AL CARRER. EL TERMINI PER PRESENTAR ELS TREBALLS ÉS TANCA EL DIA 20 DE MAIG DE 2011. PER CONSULTAR LES BASES I PER MÉS INFORMACIÓ : calacultura@hotmail.com.

LA DIRECCIÓ GENERAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS DEL MEDI AMBIENT, COMUNICA A TOTES LES PERSONES QUE HAGIN DE CREMAR RESTES AGRÍCOLES AL TERME MUNICIPAL DE L'AMETLLA DE MAR QUE HAN DE SOL·LICITAR AUTORITZAICIÓ A L'AJUNTAMENT I HAN DE PORTAR UN NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL.
AL MATEIX TEMPS, ÉS RECORDA QUE TOT I TENIR EL PERMÍS NO ÉS POT FER FOC QUAN FA VENT.

TELÈFON SUM 977 45 70 00
CAP URGÈNCIES 977 49 35 14
POLICIA LOCAL 977 49 39 49
FARMÀCIA DE GUÀRDIA FINS EL 15 D'ABRIL ES LA DE J.PEDROLA. I A PARTIR DEL 16 D'ABRIL LA FARMÀCIA DE GUÀRDIA SERÀ LA DE J. BORGES.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 782,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007