Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El 1er Equip de Futbol s'estrenarà aquest dissabte amb el Remolins Bítem

09 . Ago, 2013 a les 13:37
per gfigueres a La notícia del dia
2474 reproduccions
El rival dels caleros serà el Remolins Bítem, equip de la 2ª catalana. Narcís Labòria que repeteix al capdavant de la banqueta calera, considera que poden notar les baixes en defensa, però que te la plantilla prou equilibrada com per a intentar millorar els resultats de la passada temporada. Segons Narcís Labòria, "tot i la gent que ens han marxat en defensa que potser notarem, tinc una plantilla prou equilibrada. Sempre havíem dit que tenim gent molt jove, però l'any que portem treballant i tot el que vam passar la temporada passada, han de servir-nos d'experiència. Jo crec que podem fer-ho millor".
Respecte al partit de dissabte, Narcís considera que porten molt poc temps entrenant i que encara no es podran  treure conclusions. Per a Narcís, "portarem cinc entrenaments i encara és aviat. No podem treure cap conclusió. L'únic que hem de fer es posar en pràctica tot el que fem als entrenaments. Es veritat que tothom vol guanyar, però en pretemporada es miren altres coses. Ja tocarà guanyar a la lliga".
El partit es jugarà a partir de les 18'30h al camp de La Cala i es una bona oportunitat per a veure les evolucions de les noves incorporacions.


respostes a "El 1er Equip de Futbol s'estrenarà aquest dissa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,29 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 264
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007